Închide meniul
EXCLUSIV

George Puşcaş a ales grupa ideală pentru România la EURO 2024: „Nu va fi uşor!” Ce a spus despre un nou duel cu Elveţia

Viviana Moraru Publicat: 24 noiembrie 2023, 23:27

Reclamă
George Puşcaş a ales grupa ideală pentru România la EURO 2024: „Nu va fi uşor! Ce a spus despre un nou duel cu Elveţia

George Puşcaş a ales grupa ideală pentru România la EURO 2024

George Puşcaş, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

George Puşcaş a ales grupa ideală pentru România la EURO 2024. Atacantul echipei naţionale a declarat că toate meciurile de la turneul final vor fi extrem de complicate. Vârful celor de la Genoa a prefaţat şi un eventual duel cu Elveţia, mărturisind că elveţienii cu siguranţă vor dori să-şi ia revanşa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a calificat la EURO 2024, după ce a încheiat Grupa I pe primul loc. Pe 2 decembrie, „tricolorii” îşi vor afla adversarele de la turneul final din Germania.

George Puşcaş a ales grupa ideală pentru România la EURO 2024

George Puşcaş speră să marcheze cât mai multe goluri la Europeanul de anul viitor. Atacantul este convins că „tricolorii” se vor bucura de o mare asistenţă în Germania, aşa cum s-a întâmplat şi la EURO U21 din Italia, din urmă cu patru ani.

Întrebat dacă şi-ar dori să întâlnească Anglia la turneul final, Puşcaş a răspuns afirmativ, mărturisind că l-ar încânta un duel cu ţara în care a şi jucat.

„Sper să marchez, indiferent cât, pentru mine e o mândrie să dau gol, să ajut echipa să câștige, să facem meciuri bune, cred că asta este tot ceea ce contează.

Reclamă

(N.r. Colorăm Germania în galben?) Cu siguranță, cum am colorat și Italia la U21, cred că se va muta România în Germania, vara viitoare, cu siguranță va fi ceva de excepție.

(N.r Alege o echipă din fiecare urnă) E foarte greu să aleg, ești la European și orice echipă cu care vei juca la European, nu va fi ușor.

(N.r. Ai vrea Anglia?) Merge, da, am și jucat acolo (n.r. râde). (N.r. Slovacia din urna a treia) E o echipă bună. Și în urna a treia sunt echipe bune.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Să mai jucăm cu elveţienii?) Va fi un meci super, super greu, să mai jucăm o dată cu elvețienii, vor fi și ei mult mai nervoși, mai supărați pe noi pentru tot ceea ce s-a petrecut în grupa asta. Am fost mai buni, am fost mai compacți și am arătat mai multă unitate, așa, decât ei”, a declarat George Puşcaş, într-un interviu pentru AntenaSport.

Mihai Stoichiţă, impresionat până la lacrimi de George Puşcaş

Mihai Stoichiţă a fost impresionat până la lacrimi de George Puşcaş! Atacantul celor de la Genoa, care nu traversa cea mai bună perioadă a carierei, a reuşit să marcheze în meciul cu Israel un gol extrem de important şi să contribuie şi la succesul cu Elveţia, din ultima etapă.

„Ce m-a surprins, hai să spun, ce m-a impresionat cel mai mult. Mă duc în vestiar cu președintele, să îi pupăm, să îi felicităm, acolo, cu toții, cum e normal, printre ei am și eu jucători cu care am foarte multe relații.

Mai puțin cu George Pușcaș. Care e crescut în alt mediu, e plecat de mult în țară. Și când ajung în dreptul lui, stătea cu un tricou în mână. Tricoul lui cu care a jucat aseară. Zice ‘Ăsta e pentru dumneata’. Zic ‘Bă, poate ai altă obligație. Eu iau oricând un tricou de la magazie’.

La care el ‘Nu, ăsta e pentru dumneata pentru cum te-ai comportat cu mine și cum m-ai susținut de-a lungul timpului’. Mi-au dat lacrimile. E un semn că ținem unii la alții și ne pasă de unul și de celălalt”, a declarat Mihai Stoichiţă, la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului Vezi toate știrile
Citește și