Închide meniul

Mircea Lucescu le-a vorbit italienilor despre viitoarea sa echipă: „Poţi să preiei Real Madrid şi să fii huiduit”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 noiembrie 2023, 15:45

Reclamă
Mircea Lucescu le-a vorbit italienilor despre viitoarea sa echipă: „Poţi să preiei Real Madrid şi să fii huiduit

Mircea Lucescu le-a vorbit italienilor despre viitoarea sa echipă

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

Mircea Lucescu le-a vorbit italienilor despre viitoarea sa echipă. IL Luce a plecat de la Dinamo Kiev, însă nu vrea să se retragă din fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 78 de ani, Mircea Lucescu e dispus să preia o nouă echipă. Într-un interviu acordat celor de la Gazetta Dello Sport, Mircea Lucescu a făcut portretul viitoarei echipe.

Mircea Lucescu le-a vorbit italienilor despre viitoarea sa echipă

„Nu mă gândesc la asta. Nu depinde unde mergi, ci cum ești. Cineva poate să preia Real Madrid într-o situație rea, să fie huiduit și totul să meargă prost, iar altul să se ducă în Serie C, să ajută copiii să crească și să se simtă ca în paradis.

Nu mă uit la bani. Vreau să lucrez undeva unde pot să câștig. Încă am pasiune, iar acest lucru este cel mai important pentru un om. Când toată speranța dispare, pasiunea te face să continui”, a spus Mircea Lucescu în presa din Italia.

Mircea Lucescu l-a lăudat pe Răzvan Burleanu, dar avertizează

Mircea Lucescu l-a lăudat pe Răzvan Burleanu, după ce România a obţinut calificarea la EURO 2024. Fostul selecţioner crede că preşedintele federaţiei a procedat corect în privinţa tinerilor fotbalişti români, în ciuda criticilor primite. Cu toate acestea, Il Luce a lansat un avertisment în ceea ce priveşte viitorul fotbalului românesc.

Reclamă

Lucescu l-a felicitat pe Răzvan Burleanu, preşedintele federaţiei, în mod special pentru modul în care a susţinut promovarea jucătorilor tineri. Il Luce îi avertizează însă pe cei din federaţie şi pe antrenorii echipelor naţionale că un astfel de succes trebuie să fie urmat de mai multe performanţe asemănătoare în viitor, pentru ca această calificare să nu fie considerată o întâmplare.

„A venit o perioadă în care Răzvan Burleanu a fost criticat, dar cred că măsurile pe care le-a luat în ceea ce priveşte promovarea tinerilor jucători şi forţarea lor să joace în campionat a făcut ca echipele de tineret să aibă rezultate bune şi acum să apară şi o performanţă la seniori.

Ea obligă, responsabilizează foarte tare şi federaţia, şi antrenorii echipelor naţionale. Ea trebuie să fie urmată de un alt succes. Dacă nu, se consideră că a fost întâmplător. Întotdeauna, o victorie este importantă dacă aduce altă victorie. Dacă nu, ea este întâmplătoare”, a declarat Mircea Lucescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani Vezi toate știrile
Citește și