Închide meniul

Mircea Lucescu le-a vorbit italienilor despre viitoarea sa echipă: „Poţi să preiei Real Madrid şi să fii huiduit”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 noiembrie 2023, 15:45

Reclamă
Mircea Lucescu le-a vorbit italienilor despre viitoarea sa echipă: „Poţi să preiei Real Madrid şi să fii huiduit

Mircea Lucescu le-a vorbit italienilor despre viitoarea sa echipă

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

Mircea Lucescu le-a vorbit italienilor despre viitoarea sa echipă. IL Luce a plecat de la Dinamo Kiev, însă nu vrea să se retragă din fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 78 de ani, Mircea Lucescu e dispus să preia o nouă echipă. Într-un interviu acordat celor de la Gazetta Dello Sport, Mircea Lucescu a făcut portretul viitoarei echipe.

Mircea Lucescu le-a vorbit italienilor despre viitoarea sa echipă

„Nu mă gândesc la asta. Nu depinde unde mergi, ci cum ești. Cineva poate să preia Real Madrid într-o situație rea, să fie huiduit și totul să meargă prost, iar altul să se ducă în Serie C, să ajută copiii să crească și să se simtă ca în paradis.

Nu mă uit la bani. Vreau să lucrez undeva unde pot să câștig. Încă am pasiune, iar acest lucru este cel mai important pentru un om. Când toată speranța dispare, pasiunea te face să continui”, a spus Mircea Lucescu în presa din Italia.

Mircea Lucescu l-a lăudat pe Răzvan Burleanu, dar avertizează

Mircea Lucescu l-a lăudat pe Răzvan Burleanu, după ce România a obţinut calificarea la EURO 2024. Fostul selecţioner crede că preşedintele federaţiei a procedat corect în privinţa tinerilor fotbalişti români, în ciuda criticilor primite. Cu toate acestea, Il Luce a lansat un avertisment în ceea ce priveşte viitorul fotbalului românesc.

Reclamă

Lucescu l-a felicitat pe Răzvan Burleanu, preşedintele federaţiei, în mod special pentru modul în care a susţinut promovarea jucătorilor tineri. Il Luce îi avertizează însă pe cei din federaţie şi pe antrenorii echipelor naţionale că un astfel de succes trebuie să fie urmat de mai multe performanţe asemănătoare în viitor, pentru ca această calificare să nu fie considerată o întâmplare.

„A venit o perioadă în care Răzvan Burleanu a fost criticat, dar cred că măsurile pe care le-a luat în ceea ce priveşte promovarea tinerilor jucători şi forţarea lor să joace în campionat a făcut ca echipele de tineret să aibă rezultate bune şi acum să apară şi o performanţă la seniori.

Ea obligă, responsabilizează foarte tare şi federaţia, şi antrenorii echipelor naţionale. Ea trebuie să fie urmată de un alt succes. Dacă nu, se consideră că a fost întâmplător. Întotdeauna, o victorie este importantă dacă aduce altă victorie. Dacă nu, ea este întâmplătoare”, a declarat Mircea Lucescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și