Închide meniul

CSA Steaua s-a calificat în optimile Cupei Challenge la volei masculin! „Militarii” fac performanță pe plan european

Alex Ioniță Publicat: 29 noiembrie 2023, 23:20

Reclamă
CSA Steaua s-a calificat în optimile Cupei Challenge la volei masculin! Militarii” fac performanță pe plan european

CSA Steaua s-a calificat în optimile Cupei Challange la volei masculin

CSA Steaua - Volei / Facebook Steaua București

CSA Steaua s-a calificat în optimile Cupei Challenge la volei masculin. „Militarii” s-au impus în cea mai recentă partidă și au obținut „biletul” pentru faza următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua Bucureşti s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Challenge la volei masculin, după ce a învins în deplasare cu echipa austriacă McDonalds Ried im Innkreis, cu scorul de 3-2 (21-25, 25-19, 21-25, 25-20, 15-9), miercuri, în manşa secundă a şaisprezecimilor de finală, notează agerpres.ro.

CSA Steaua s-a calificat în optimile Cupei Challange la volei masculin

Steaua, care s-a impus la Bucureşti cu 3-1, a câştigat în deplasare după o oră şi 54 de minute.

Lukasz Wiese, cu 24 de puncte, a fost MVP-ul echipei antrenate de Bogdan Kotnik. Evoluţie apreciate au avut şi Gabriel Cherbeleaţă (19 puncte), Simon Krajcovic (11) şi Marius Iftime (10).

Cel mai bun de pe teren a fost Tomasz Rutecki, cu 28 de puncte pentru gazde. Boris Jukov a contribuit cu 16 puncte, iar Joachim Hesselholt, cu 11 puncte.

Reclamă

Meciul a fost arbitrat de bulgăroaica Milena Lazarova-Peeva şi de estonianul Erko Varblane.

În optimile de finală, Steaua va înfrunta echipa germană Helios Grizzlys Giesen, primul meci fiind programat în deplasare.

CSM București, învinsă în optimile Cupei Challange la volei feminin

CSM Bucureşti a fost învinsă în deplasare de echipa greacă Panathinaikos AC Atena, cu scorul de 3-1 (25-21, 25-21, 23-25, 25-19), miercuri seara, în prima manşă a optimilor de finală ale Cupei Challenge la volei feminin, notează sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

CSMB s-a înclinat după aproape două ore de joc (1 h 53 min).

De la ”tigroaice” s-au remarcat Iuna Zadorojnâi (13 puncte), Marjorie Fernanda Apolinario Correa (12), Matea Ikic (12) şi Guewe Diouf (11).

Sherridan Damia Atkinson a fost MVP-ul partidei, cu 25 de puncte pentru Pao, Maret Grothues a contribuit cu 17 puncte, Kenia Carcaces Opon a adăugat 15 puncte, iar Eirini Chatziefstratiadou (11).

Meciul a fost arbitrat de bulgarul Ilia Penkov şi de nord-macedoneanul Nikola Micevski.

Manşa secundă va avea loc pe 5 decembrie, în Sala Polivalentă din Capitală.

Arcada Galaţi s-a calificat, în premieră, în grupele Ligii Campionilor

Arcada Galaţi s-a calificat, în premieră, în grupele Ligii Campionilor. Echipa antrenată de Sergiu Stancu va juca în cea mai importantă competiţie europeană.

CSM Arcada Galaţi a obţinut calificarea în grupele Ligii Campionilor la volei masculin, deşi a fost învinsă de formaţia greacă Olympiakos Pireu cu scorul de 3-1 (22-25, 25-18, 25-19, 28-26), în ultimul meci din Grupa a VI-a din turul al doilea preliminar, ale cărei meciuri au fost găzduite de Sala Sporturilor Dunărea din Galaţi.

Reclamă

Arcada, care s-a înclinat după o oră şi 43 de minute, însă era calificată după primul set, adjudecat cu 25-22. Gălăţenii veneau după două victorii, cu SC Prometei Dnipro şi Neftohimik Burgas.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:16 VIDEOIndicente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One Vezi toate știrile
Citește și