Închide meniul

CSA Steaua s-a calificat în optimile Cupei Challenge la volei masculin! „Militarii” fac performanță pe plan european

Alex Ioniță Publicat: 29 noiembrie 2023, 23:20

Reclamă
CSA Steaua s-a calificat în optimile Cupei Challenge la volei masculin! Militarii” fac performanță pe plan european

CSA Steaua s-a calificat în optimile Cupei Challange la volei masculin

CSA Steaua - Volei / Facebook Steaua București

CSA Steaua s-a calificat în optimile Cupei Challenge la volei masculin. „Militarii” s-au impus în cea mai recentă partidă și au obținut „biletul” pentru faza următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua Bucureşti s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Challenge la volei masculin, după ce a învins în deplasare cu echipa austriacă McDonalds Ried im Innkreis, cu scorul de 3-2 (21-25, 25-19, 21-25, 25-20, 15-9), miercuri, în manşa secundă a şaisprezecimilor de finală, notează agerpres.ro.

CSA Steaua s-a calificat în optimile Cupei Challange la volei masculin

Steaua, care s-a impus la Bucureşti cu 3-1, a câştigat în deplasare după o oră şi 54 de minute.

Lukasz Wiese, cu 24 de puncte, a fost MVP-ul echipei antrenate de Bogdan Kotnik. Evoluţie apreciate au avut şi Gabriel Cherbeleaţă (19 puncte), Simon Krajcovic (11) şi Marius Iftime (10).

Cel mai bun de pe teren a fost Tomasz Rutecki, cu 28 de puncte pentru gazde. Boris Jukov a contribuit cu 16 puncte, iar Joachim Hesselholt, cu 11 puncte.

Reclamă

Meciul a fost arbitrat de bulgăroaica Milena Lazarova-Peeva şi de estonianul Erko Varblane.

În optimile de finală, Steaua va înfrunta echipa germană Helios Grizzlys Giesen, primul meci fiind programat în deplasare.

CSM București, învinsă în optimile Cupei Challange la volei feminin

CSM Bucureşti a fost învinsă în deplasare de echipa greacă Panathinaikos AC Atena, cu scorul de 3-1 (25-21, 25-21, 23-25, 25-19), miercuri seara, în prima manşă a optimilor de finală ale Cupei Challenge la volei feminin, notează sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

CSMB s-a înclinat după aproape două ore de joc (1 h 53 min).

De la ”tigroaice” s-au remarcat Iuna Zadorojnâi (13 puncte), Marjorie Fernanda Apolinario Correa (12), Matea Ikic (12) şi Guewe Diouf (11).

Sherridan Damia Atkinson a fost MVP-ul partidei, cu 25 de puncte pentru Pao, Maret Grothues a contribuit cu 17 puncte, Kenia Carcaces Opon a adăugat 15 puncte, iar Eirini Chatziefstratiadou (11).

Meciul a fost arbitrat de bulgarul Ilia Penkov şi de nord-macedoneanul Nikola Micevski.

Manşa secundă va avea loc pe 5 decembrie, în Sala Polivalentă din Capitală.

Arcada Galaţi s-a calificat, în premieră, în grupele Ligii Campionilor

Arcada Galaţi s-a calificat, în premieră, în grupele Ligii Campionilor. Echipa antrenată de Sergiu Stancu va juca în cea mai importantă competiţie europeană.

CSM Arcada Galaţi a obţinut calificarea în grupele Ligii Campionilor la volei masculin, deşi a fost învinsă de formaţia greacă Olympiakos Pireu cu scorul de 3-1 (22-25, 25-18, 25-19, 28-26), în ultimul meci din Grupa a VI-a din turul al doilea preliminar, ale cărei meciuri au fost găzduite de Sala Sporturilor Dunărea din Galaţi.

Reclamă

Arcada, care s-a înclinat după o oră şi 43 de minute, însă era calificată după primul set, adjudecat cu 25-22. Gălăţenii veneau după două victorii, cu SC Prometei Dnipro şi Neftohimik Burgas.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și