Închide meniul

Denis Mihai e „pericol public” pe saltea: „Visez la medalia aia de la Jocurile Olimpice de când m-am apucat de sport”

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2023, 14:07 / Actualizat: 5 decembrie 2023, 17:03

Reclamă
Denis Mihai e „pericol public pe saltea: „Visez la medalia aia de la Jocurile Olimpice de când m-am apucat de sport

Denis Mihai e "pericol public" pe saltea

Denis Mihai, cu tricolorul românesc - Antena Sport

Denis Mihai visează la medalia de la Jocurile Olimpice. Aşa arată România luptătoare! La 20 de ani, Denis Mihai a luat anul ăsta aurul european, acasă la el!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ziua Naţională a României îl prinde în cantonament la Piatra Arsă, unde îşi creează un viitor măreţ. Înainte de asta, Denis a pozat cu steagul României la Arcul de Triumf, unde a promis să revină cu aurul olimpic.

Denis Mihai e „pericol public” pe saltea: „Visez la medalia aia de la Jocurile Olimpice de când m-am apucat de sport”

Anul ăsta, în martie, România a câştigat două medalii de aur la europeanul de lupte sub 23 de ani de la Bucuresti, iar Denis Mihai a fost unul dintre campioni.

Toate rudele şi toţi prietenii l-au încurajat pe campion la Polivalenta din Bucureşti.

România are şapte titluri olimpice la lupte, toate câştigate înainte de Revoluţie. Denis e în stare să lupte până la epuizare pentru visul lui şi să creeze un viitor strălucitor pentru România.

Reclamă

„Eu îmi văd un viitor strălucit, nu numai pentru mine, dar şi pentru România. Medalia aia la Jocurile Olimpice o visez de când m-am apucat de sport”, a spus Denis Mihai.

Denis a oferit un moment emoţionant la Bucuresti. Istovit, campionul s-a învelit cu steagul României, după aurul european la greco-romane, categoria 55 de kilograme.

Denis, pericol public pe saltea, are şi un titlu de vicecampion mondial la sub 20 de ani. L-a reuşit anul trecut, la Sofia. Luptătorul din Bacău a luat primul aur european când nici nu împlinise 15 ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Uitându-mă în spate pot să zic ca n-am avut o copilărie ca restul copiilor. Aveam şcoală, somn, antrenamente, teme, somn iar şi astea se repetau în fiecare zi”, a mai spus Denis.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat 21:45 LIVE VIDEOSouthampton – West Brom e ACUM în AntenaPLAY. Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur 21:22 Elisabeta Lipă cere răbdare cu Simona Halep: „Numai în situaţia ei să nu fii! A dat dovadă de o ambiţie de fier!” 21:03 Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet! Vezi toate știrile
Citește și