Închide meniul

Denis Mihai e „pericol public” pe saltea: „Visez la medalia aia de la Jocurile Olimpice de când m-am apucat de sport”

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2023, 14:07 / Actualizat: 5 decembrie 2023, 17:03

Reclamă
Denis Mihai e „pericol public pe saltea: „Visez la medalia aia de la Jocurile Olimpice de când m-am apucat de sport

Denis Mihai e "pericol public" pe saltea

Denis Mihai, cu tricolorul românesc - Antena Sport

Denis Mihai visează la medalia de la Jocurile Olimpice. Aşa arată România luptătoare! La 20 de ani, Denis Mihai a luat anul ăsta aurul european, acasă la el!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ziua Naţională a României îl prinde în cantonament la Piatra Arsă, unde îşi creează un viitor măreţ. Înainte de asta, Denis a pozat cu steagul României la Arcul de Triumf, unde a promis să revină cu aurul olimpic.

Denis Mihai e „pericol public” pe saltea: „Visez la medalia aia de la Jocurile Olimpice de când m-am apucat de sport”

Anul ăsta, în martie, România a câştigat două medalii de aur la europeanul de lupte sub 23 de ani de la Bucuresti, iar Denis Mihai a fost unul dintre campioni.

Toate rudele şi toţi prietenii l-au încurajat pe campion la Polivalenta din Bucureşti.

România are şapte titluri olimpice la lupte, toate câştigate înainte de Revoluţie. Denis e în stare să lupte până la epuizare pentru visul lui şi să creeze un viitor strălucitor pentru România.

Reclamă
Reclamă 4

„Eu îmi văd un viitor strălucit, nu numai pentru mine, dar şi pentru România. Medalia aia la Jocurile Olimpice o visez de când m-am apucat de sport”, a spus Denis Mihai.

Denis a oferit un moment emoţionant la Bucuresti. Istovit, campionul s-a învelit cu steagul României, după aurul european la greco-romane, categoria 55 de kilograme.

Denis, pericol public pe saltea, are şi un titlu de vicecampion mondial la sub 20 de ani. L-a reuşit anul trecut, la Sofia. Luptătorul din Bacău a luat primul aur european când nici nu împlinise 15 ani.

Reclamă

„Uitându-mă în spate pot să zic ca n-am avut o copilărie ca restul copiilor. Aveam şcoală, somn, antrenamente, teme, somn iar şi astea se repetau în fiecare zi”, a mai spus Denis.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

23:40

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 se desfăşoară acum! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și