Închide meniul

Christoph Daum, după ce a aflat că are cancer: „Trebuie să schimbi ceva în testament? Vezi înmormântarea venind spre tine”

Dan Roșu Publicat: 2 decembrie 2023, 14:57

Reclamă
Christoph Daum, după ce a aflat că are cancer: „Trebuie să schimbi ceva în testament? Vezi înmormântarea venind spre tine

Christoph Daum, declaraţie şocantă după ce a aflat că are cancer

Christoph Daum, în timpul unui interviu - Profimedia Images

Christoph Daum a făcut o declaraţie şocantă pentru Bild, după ce a aflat că suferă de cancer pulmonar. Fostul selecţioner a ajuns la 70 de ani şi a povestit cum arată acum o zi din viaţa lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Primul meu gând a fost: trebuie să schimbi ceva în testamentul tău? Mai ai ceva important de făcut? Poți vedea deja, în minte, înmormântarea venind spre tine în următoarele câteva luni. Te simți dezorientat, apatic.

Christoph Daum, declaraţie şocantă după ce a aflat că are cancer

Dar trebuie să permiteți și aceste sentimente pentru că dacă doriți să le închideți, ele vor deveni din ce în ce mai dominante. Am permis aceste sentimente și am spus: Bine, dragi celule canceroase, ați făcut o mare greșeală, ați ales persoana greșită!”, a spus Daum, citat de bild.de.

„Sunt ca milioane de alți oameni cu cancer. Când auziți diagnosticul, inițial sună ca o sentință la moarte. Dar apoi te aperi de asta. Și exact asta fac acum. Cel mai mare cadou al meu dintre toate a fost să-mi petrec cea de-a 70-a aniversare alături de familia mea”, a declarat, în trecut, Christoph Daum, într-un un interviu pentru diepresse.com.

Christoph Daum ştie de ce nu a avut succes la naţionala României: „I-am căutat şi nu i-am mai găsit. Nu mai erau!”

Christoph Daum ştie de ce nu a avut succes la naţionala României. Antrenorul care avea un CV impresionant a rezistat numai 15 luni pe banca reprezentativei tricolore. Între 2016 şi 2017 şi a adunat numai 3 victorii în 10 meciuri. Cu el pe bancă, selecţionata noastră a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2018.

Reclamă

Daum a rămas în relaţii bune cu şefii FRF şi a văzut de pe Arena Naţională meciuri România – Belarus, scor 2-1, din preliminariile EURO 2024. Neamţul a oferit şi declaraţii despre perioada în care ocupa postul care îi aparţine acum lui Edi Iordănescu.

Până să ajungă la conducerea tricolorilor, Daum le-a mai pregătit pe FC Koln, VfB Stuttgart, Beşiktaş, Leverkusen, Austria Viena, Fenerbahce, Eintracht Frankfurt, Club Brugge şi Bursaspor. La şase ani după ce a plecat de la naţionala României, a dezvăluit ce „şoc” a avut după ce s-a înţeles cu FRF.

„(Reporter: Ce vă așteptați să găsiți în România și nu ați găsit atunci când ați venit ca selecționer?) Dacă ne uităm în trecut la Popescu, la Petrescu, la toți acei fotbaliști fantastici, eu i-am căutat aici și nu i-am mai găsit. Nu mai erau! Eu știam că România era o națională de top în fotbal, cu jucători de clasă. Am fost surprins că nu am mai găsit acea calitate.

Reclamă 4 / 0/3

Fotbaliști buni mai erau, dar am fost surprins că nu am putut să-i fac să lupte împreună pentru România. Sper să se schimbe percepția aceasta. Joc în Anglia, în Italia, lupt pentru familia mea, e în regulă. Dar când ești la națională lupți pentru România! E o onoare să joci pentru țara ta!”, a declarat Christoph Daum.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și