Închide meniul

Scandal uriaş în Grecia! Marea rivală a lui Răzvan Lucescu a făcut acuzaţii halucinante: „Mafia îşi va continua activitatea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 decembrie 2023, 13:03

Reclamă
Scandal uriaş în Grecia! Marea rivală a lui Răzvan Lucescu a făcut acuzaţii halucinante: „Mafia îşi va continua activitatea!

Scandal uriaş în Grecia! Marea rivală a lui Răzvan Lucescu a făcut acuzaţii halucinante

Profimedia

Scandal uriaş în Grecia! Marea rivală a lui Răzvan Lucescu a făcut acuzaţii halucinante. Echipa Olympiakos Pireu a remizat, scor 2-2, cu Volos, duminică, în etapa a 13-a din campionatul Greciei şi se află la trei puncte în spatele liderului Panathinaikos. Olympiakos a acuzat Federaţia de Fotbal că l-a ales pe arbitrul Anastasios Papapetrou pentru a decide „în mare parte” viitorul campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpul meciului, Olympiakos a fost privată de două goluri, iar trei posibile penalty-uri nu au fost acordate de arbitru. Au fost incidente şi s-a recurs la gaze lacrimogene, iar jucătorii au fost nevoiţi să continue meciul în ciuda faptului că au avut probleme respiratorii, scrie news.ro.

Scandal uriaş în Grecia! Marea rivală a lui Răzvan Lucescu a făcut acuzaţii halucinante

Clubul, condus de Evángelos Marinákis, a emis un comunicat incendiar în care critică Federaţia Greacă de Fotbal şi o consideră drept „o organizaţie criminală” însărcinată cu „exterminarea” clubului elen.

„Ce se va întâmpla de acum încolo este incert. Mafia îşi va continua activitatea în fiecare săptămână, având ca arme arbitrii, petardele şi gazele lacrimogene. Oare vom aştepta să se întâmple o tragedie inimaginabilă pentru ca guvernul să se trezească şi să ia măsuri?„, a continuat clubul din Pireu.

Clubul din Pireu a luat în vizor şi „statul şi autorităţile judiciare„, care sunt „complet indiferente” şi care lasă fotbalul elen „într-o soartă întunecată„, după ce în trecut au dat dovadă de „un zel deosebit pentru aşa-zisa purificare a fotbalului”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:46 Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători” 23:26 „Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!” 23:20 VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei 23:11 Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş 23:05 Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A 23:01 Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final 22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată Vezi toate știrile
Citește și