Închide meniul

Scandal uriaş în Grecia! Marea rivală a lui Răzvan Lucescu a făcut acuzaţii halucinante: „Mafia îşi va continua activitatea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 decembrie 2023, 13:03

Reclamă
Scandal uriaş în Grecia! Marea rivală a lui Răzvan Lucescu a făcut acuzaţii halucinante: „Mafia îşi va continua activitatea!

Scandal uriaş în Grecia! Marea rivală a lui Răzvan Lucescu a făcut acuzaţii halucinante

Profimedia

Scandal uriaş în Grecia! Marea rivală a lui Răzvan Lucescu a făcut acuzaţii halucinante. Echipa Olympiakos Pireu a remizat, scor 2-2, cu Volos, duminică, în etapa a 13-a din campionatul Greciei şi se află la trei puncte în spatele liderului Panathinaikos. Olympiakos a acuzat Federaţia de Fotbal că l-a ales pe arbitrul Anastasios Papapetrou pentru a decide „în mare parte” viitorul campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpul meciului, Olympiakos a fost privată de două goluri, iar trei posibile penalty-uri nu au fost acordate de arbitru. Au fost incidente şi s-a recurs la gaze lacrimogene, iar jucătorii au fost nevoiţi să continue meciul în ciuda faptului că au avut probleme respiratorii, scrie news.ro.

Scandal uriaş în Grecia! Marea rivală a lui Răzvan Lucescu a făcut acuzaţii halucinante

Clubul, condus de Evángelos Marinákis, a emis un comunicat incendiar în care critică Federaţia Greacă de Fotbal şi o consideră drept „o organizaţie criminală” însărcinată cu „exterminarea” clubului elen.

„Ce se va întâmpla de acum încolo este incert. Mafia îşi va continua activitatea în fiecare săptămână, având ca arme arbitrii, petardele şi gazele lacrimogene. Oare vom aştepta să se întâmple o tragedie inimaginabilă pentru ca guvernul să se trezească şi să ia măsuri?„, a continuat clubul din Pireu.

Clubul din Pireu a luat în vizor şi „statul şi autorităţile judiciare„, care sunt „complet indiferente” şi care lasă fotbalul elen „într-o soartă întunecată„, după ce în trecut au dat dovadă de „un zel deosebit pentru aşa-zisa purificare a fotbalului”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti Vezi toate știrile
Citește și