Închide meniul

Veste proastă pentru Barcelona şi Germania! Marc-Andre Ter Stegen se va opera! Cât va lipsi de pe teren

Alex Masgras Publicat: 6 decembrie 2023, 8:50

Reclamă
Veste proastă pentru Barcelona şi Germania! Marc-Andre Ter Stegen se va opera! Cât va lipsi de pe teren

Marc-Andre Ter Stegen se va opera

Marc-Andre Ter Stegen, în timpul unui meci / Profimedia

Veste proastă pentru Barcelona şi Germania! Marc-Andre Ter Stegen s-a accidentat şi va suferi o intervenţie chirurgicală la spate. Anunţul a fost făcut de clubul catalan, care s-a bazat pe german în 17 meciuri din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi pentru Germania este o veste proastă, cu jumătate de an înainte de EURO 2024. Ter Stegen a fost prima opţiune anul acesta, dar jurnalistul german Florian Plettenberg i-a liniştit pe fanii naţionalei şi a anunţat că portarul de 31 de ani speră să revină până la meciurile amicale ale naţionalelor din luna martie.

Veste proastă pentru Barcelona şi Germania! Marc-Andre Ter Stegen se va opera!

Portarul german al echipei FC Barcelona, Marc-André Ter Stegen, care suferă de dureri de spate, va fi supus unei intervenţii chirurgicale şi ar putea fi indisponibil timp de două luni, potrivit news.ro.

„Ter Stegen va fi supus unei intervenţii chirurgicale în următoarele zile pentru a-şi trata durerile din zona lombară”, a scris Barça într-un comunicat.

Clubul catalan, aflat în prezent pe locul 3 în La Liga, la patru puncte în spatele liderului Real Madrid, nu a dat niciun indiciu cu privire la indisponibilitatea sa. „Durata absenţei sale va depinde de evoluţia sa”, a precizat gruparea.

Reclamă

Cu toate acestea, presa spaniolă sugerează că internaţionalul german de 31 de ani ar putea fi indisponibil până la două luni. „După discuţii intense cu echipa medicală a clubului şi cu diverşi experţi, am decis să mergem mai departe cu operaţia”, a scris portarul pe contul său X (fost Twitter).

„Sunt supărat din cauza acestei absenţe, dar este decizia corectă pentru a mă putea întoarce în cele mai bune condiţii pentru clubul meu şi pentru echipa naţională (germană)”, a adăugat el.

Ter Stegen a jucat ultima dată un meci pe 12 noiembrie, în victoria cu 2-1 în faţa lui Alaves, în etapa a 13-a din La Liga.

Reclamă 4 / 0/3

Înlocuit în poarta catalanilor de Inaki Pena, el a lipsit de atunci de la două meciuri de campionat, un meci din Liga Campionilor şi două meciuri amicale pentru Germania, în cadrul pregătirilor pentru Euro-2024.

Ter Stegen a evoluat în 17 meciuri în acest sezon.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:39 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc 12:48 EXCLUSIVAryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona 12:17 NEWS ALERTOvidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial al campioanei 12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” 11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” Vezi toate știrile
Citește și