Închide meniul

Manchester City – Tottenham 3-3 şi Barcelona – Atletico Madrid 1-0! A fost spectacol în Europa

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 3 decembrie 2023, 23:58

Manchester City – Tottenham 3-3 şi Barcelona – Atletico Madrid 1-0! A fost spectacol în Europa

Manchester City - Tottenham şi Barcelona - Atletico Madrid

Joao Felix a marcat împotriva lui Atletico Madrid / Profimedia

Manchester City – Tottenham 3-3 şi Barcelona – Atletico Madrid 1-0 au fost meciurile zilei în Europa! Ultima zi din weekend a propus mai multe dueluri interesante din campionatele de top. În Premier League, capul de afiş a fost duelul de pe Etihad, dintre Manchester City şi Tottenham, încheiat la egalitate, scor 3-3. Echipa lui Ange Postecoglou a obţinut un punct pe final, la capătul unui meci extrem de tensionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cetăţenii” au părăsit nervoşi terenul, cerând o lovitură de la 11 metri în prelungiri la un presupus fault la Akanji, dar VAR nu a ţinut cont de protestele jucătorilor lui Guardiola. În plus, „centralul” partidei le-a oprit un atac „cetăţenilor”, în momentul în care Jack Grealish ar fi scăpat singur cu portarul. După acest meci, Manchester City rămâne pe locul 3 în Premier League, la un punct în spatele lui Liverpool şi la trei în spatele liderului Arsenal.

Manchester City – Tottenham 3-3 şi Barcelona – Atletico Madrid 1-0

În primele meciuri ale zilei din Anglia, nebunia a fost la ordinea zilei. Liverpool a reuşit să o învingă pe Fulham cu 4-3. La pauză a fost 2-2, iar londonezii au preluat conducerea pe final. Cu toate acestea, Wataru Endo şi Trent Alexander Arnold au întors rezultatul într-un minut. Tot în Premier League, Chelsea s-a impus cu 3-2 pe teren propriu, în meciul cu Brighton, după ce a jucat toată repriza a doua în inferioritate numerică, după eliminarea lui Gallagher. Meciul de pe Stamford Bridge s-a încheiat după 104 minute.

Fluier final în Barcelona – Atletico Madrid 1-0! Catalanii s-au impus cu 1-0 în derby-ul cu echipa lui Diego Simeone.

Min. 29 în Barcelona – Atletico Madrid! Joao Felix, jucătorul împrumutat chiar de la echipa lui Diego Simeone, a deschis scorul cu o scăriţă superbă.

Reclamă

Min. 1 în Barcelona – Atletico Madrid! A început şi capul de afiş al etapei din La Liga.

Fluier final în Manchester City – Tottenham 3-3! Partida de pe Etihad a fost extrem de tesionată şi s-a încheiat cu Erling Haaland părăsind extrem de nervos terenul, după ce „cetăţenii” au cerut o lovitură de la 11 metri în prelungirile partidei. 

Reclamă 4 / 0/3

Min. 90 în Manchester City – Tottenham 3-3! Nebunia din Premier League continuă! Kulusevski a restabilit egalitatea în minutul 90 cu o lovitură de cap imparabilă.

Min. 81 în Manchester City – Tottenham 3-2! „Cetăţenii” sunt din nou în avantaj, după ce Grealish a înscris din pasa lui Erling Haaland.

Min. 69 în Manchester City – Tottenham 2-2! Lo Celso a restabilit egalitatea pe Etihad, chiar din pasa lui Son.

Min. 31: Manchester City – Tottenham 2-1! Phil Foden i-a adus pe „cetăţeni” în avantaj

Min. 9: Manchester City – Tottenham 1-1! Acelaşi Son şi-a dat autogol şi scorul e acum 1-1

Min. 6: Manchester City – Tottenham 0-1! Son a deschis scorul după un contraatac al lui Spurs

Reclamă

Min. 1: A început meciul Manchester City – Tottenham!

Fluier final în Liverpool – Fulham 4-3!! „Cormoranii” au reuşit o nouă revenire fantastică pe Anfield şi s-au impus la capătul unui meci nebun. 

Min. 88 în Liverpool – Fulham 4-3! Nebunie pe Anfield! Echipa lui Jurgen Klopp a întors rezultatul, într-un singur minut. Trent Alexander Arnold a marcat cu un şut de la marginea careului.

Min. 87 în Liverpool – Fulham 3-3! Wataru Endo a marcat primul său gol în Premier League cu o execuţie superbă şi a restabilit egalitatea pe Anfield.

Min. 80 în Liverpool – Fulham 2-3! Introdus în minutul 75, De Cordova-Reid a înscris cu o lovitură de cap din centrarea lui Cairney, iar Fulham a preluat conducerea pe Anfield.

Min. 45+3 în Liverpool – Fulham 2-2! Primă repriză nebună pe Anfield! Tete egalează şi cele două echipe intră la egalitate la vestiare.

Min. 38 în Liverpool – Fulham 2-1! Echipa lui Jurgen Klopp revine în avantaj, graţie golului marcat de Alexis Mac Allister.

Min. 24 în Liverpool – Fulham 1-1! Harry Wilson, fostul jucător al „cormoranilor”, a restabilit egalitatea.

Min. 20 în Liverpool – Fulham 1-0! Trent Alexander Arnold a deschis scorul pe Anfield.

Fluier final în Chelsea – Brighton 3-2! După aproape 105 minute de joc pe Stamford Bridge, echipa lui Mauricio Pochettino a obţinut toate cele trei puncte în duelul cu Brighton.

Min. 90+2 în Chelsea – Brighton 3-2! Joao Pedro a redus din diferenţă în prelungiri.

Min. 64 în Chelsea – Brighton 3-1! Enzo Fernandez a reuşit dubla, după ce a înscris din penalty.

Min. 45 în Chelsea – Brighton 2-1! Echipa lui Mauricio Pochettino a rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Gallagher.

Min. 43 în Chelsea – Brighton 2-1! Buonanotte a redus din diferenţă înainte de pauză.

Min. 21 în Chelsea – Brighton 2-0! Levi Colwill a majorat diferenţa.

Min. 17 în Chelsea – Brighton 1-0! Enzo Fernandez a deschis scorul.

Fluier final în Le Havre – PSG 0-2!

Min. 89 în Le Havre – PSG 0-2! Vitinha a majorat diferenţa, cu câteva minute înainte de final.

Min. 23 în Le Havre – PSG 0-1! Kylian Mbappe a deschis scorul din pasa lui Ousmane Dembele.

Min. 10 în Le Havre – PSG 0-0! Gianluigi Donnarumma a fost eliminat.

Manchester City caută să revină în „ceafa” celor de la Arsenal, care au câştigat meciul de sâmbătă de pe Emirates cu Wolverhampton. În ultimele două etape, City a remizat, mai întâi pe terenul lui Chelsea, într-un 4-4 nebun, după care a remizat pe teren propriu cu Liverpool, scor 1-1.

De partea cealaltă, Tottenham travesează o perioadă extrem de complicată. Echipa lui Ange Postecoglou vine după trei înfrângeri la rând în Premier League, cu Chelsea, Wolverhampton şi Aston Villa.

În La Liga, Barcelona va primi vizita celor de la Atletico Madrid. Ambele echipe au câte 31 de puncte, dar formaţia lui Diego Simeone are un meci mai puţin disputat. Ambele echipe sunt la 7 puncte distanţă de primele două echipe din Spania, Real Madrid şi Girona, care şi-au câştigat meciurile de sâmbătă cu Granada, respectiv Valencia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și