Închide meniul

Caroline Wozniacki, wildcard pentru Australian Open 2024

Dan Roșu Publicat: 6 decembrie 2023, 14:50 / Actualizat: 12 decembrie 2023, 17:56

Reclamă
Caroline Wozniacki, wildcard pentru Australian Open 2024

Caroline Wozniacki, wildcard pentru Australian Open 2024

Caroline Wozniacki, în timpul unui meci - Profimedia Images

Caroline Wozniacki, fost lider WTA, a primit wildcard pe tabloul principal pentru ediţia din 2024 a turneului de Grand Slam de la Australian Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wozniacki a câştigat trofeul la Melbourne Park în 2018, după o finală dramatică împotriva Simonei Halep.

Alături de Caroline Wozniacki, au mai primit wildcard pentru primul turneu de grand slam al anului Kimberly Birrell, Olivia Gadecki, Taylah Preston, James Duckworth, Marc Polmans şi Adam Walton, toţi sportivi din Australia.

Caroline Wozniacki, wildcard pentru Australian Open 2024

Caroline Wozniacki, în vârstă de 33 de ani şi mama a doi copii, a declarat pentru The AO Show că plănuieşte să îşi aducă întreaga familie – inclusiv copiii Olivia (2 ani) şi James (1 an) – la Melbourne.

„Am atât de multe amintiri minunate de la Melbourne şi, bineînţeles, câştigarea Australian Open este un punct culminant al carierei mele”, a declarat Wozniacki.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Irina Begu s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma 15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor 14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu Vezi toate știrile
Citește și