Închide meniul
VIDEO

Noe Ponti scrie istorie la Campionatele Europene de înot în bazin scurt. A stabilit un nou record european după o cursă fabuloasă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 decembrie 2023, 23:09

Reclamă
Noe Ponti scrie istorie la Campionatele Europene de înot în bazin scurt. A stabilit un nou record european după o cursă fabuloasă

Noe Ponti scrie istorie la Campionatele Europene de înot în bazin scurt.

Profimedia

Noe Ponti scrie istorie la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, transmis live în AntenaPLAY. După ce în prima zi să stabilească un nou reecord al competiţiei în semifinalele probei de 100 de metri fluture, Ponti a avut o evoluţia fantastică în finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noe Ponti şi-a depus deja candidatura pentru starul Campionatelor Europene de înot în bazin scurt. În finală, acesta a stabilit un nou record european.

Noe Ponti scrie istorie la Campionatele Europene de înot în bazin scurt

Astfel, Noe Ponti a terminat finala în 48,47 de secunde, cu o sutime sub vechiul record care data de 14 ani. În 2009, rusul Korotyshkin termina cursa de 100 metri fluture în 48,48 secunde.

  • Sesiunea de dimineaţă de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt se vede vede live şi pe as.ro/live.

Video cu cursa fenomenală a lui Noe Ponti

Vlad Stancu, entuziasmat înaintea finalei la 1500m liber de la Campionatele Europene de la Otopeni

Vlad Stancu s-a declarat entuziasmat înaintea finalei la 1500m liber de la Campionatele Europene de la Otopeni. Înotătorul român a obţinut calificarea în finala probei, după ce a înregistrat al optulea timp în serii. Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni se văd LIVE în AntenaPLAY.

După seria de miercuri dimineaţă, Vlad Stancu a vorbit despre calificarea în finală şi abia aşteaptă să se întreacă în bazinul de la Otopeni cu campioni mondiali şi olimpici:

Reclamă
Reclamă 4

„E cadoul Moşului. Eu încerc să pun cât mai puţină presiune pe mine în ultimul timp. Înot de plăcere în acest bazin unde am o grămadă de amintiri foarte plăcute şi că voi concura, sper cu un public mult mai mare faţă de această dimineaţă.

Nu prea (n.r. dacă are emoţii). De-abia aştept să înot cu aceste vedete, dar sunt şi ei oameni. Îmi place concurenţa”, a declarat Vlad Stancu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
8:43

Salariul uriaş cu care Gigi Becali vrea să-l convingă pe Florin Tănase să revină la FCSB! Ce se întâmplă cu Louis Munteanu

8:37

Florin Prunea îl laudă pe Gigi Becali pentru ultimul transfer făcut de FCSB: „Foarte bun. Şi eu îl luam”

8:22

Galatasaray începe asaltul pentru transferul lui Ianis Hagi! Ultimele detalii despre mutarea de vis a românului

8:16

Decizia radicală a lui Cosmin Contra după un nou eşec usturător cu Damac!

0:04

Mihai Stoica a dezvăluit planul lui Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor şi pentru noul sezon: „Asta urmăreşte să facă”

23:55 23 mai

VIDEOSuedia – Finlanda 2-1 și SUA – Cehia 0-1 au fost în AntenaPLAY! Rezultatele din sferturile Campionatului Mondial de hochei

1 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 2 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 5 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY
Citește și