Închide meniul
EXCLUSIV

Vlad Stancu, entuziasmat înaintea finalei la 1500m liber de la Campionatele Europene de la Otopeni: „Abia aştept”

Alex Masgras Publicat: 6 decembrie 2023, 12:34

Reclamă
Vlad Stancu, entuziasmat înaintea finalei la 1500m liber de la Campionatele Europene de la Otopeni: „Abia aştept

Vlad Stancu, entuziasmat înaintea finalei la 1500m liber de la Campionatele Europene de la Otopeni

Vlad Stancu, în timpul unui interviu

Vlad Stancu, entuziasmat înaintea finalei la 1500m liber de la Campionatele Europene de la Otopeni. Înotătorul român a obţinut calificarea în finala probei, după ce a înregistrat al optulea timp în serii. Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni se văd LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stancu a încheiat pe locul 4 seria a doua a probei de 1500 de metri liber, cu un timp de 14:40.10, care i-a asigurat prezenţa în finala care va avea loc joi, în sesiunea de seară. Sesiunea de dimineaţă de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt este LIVE şi pe as.ro/live.

Vlad Stancu, entuziasmat înaintea finalei la 1500m liber de la Campionatele Europene de la Otopeni

După seria de miercuri dimineaţă, Vlad Stancu a vorbit despre calificarea în finală şi abia aşteaptă să se întreacă în bazinul de la Otopeni cu campioni mondiali şi olimpici:

„E cadoul Moşului. Eu încerc să pun cât mai puţină presiune pe mine în ultimul timp. Înot de plăcere în acest bazin unde am o grămadă de amintiri foarte plăcute şi că voi concura, sper cu un public mult mai mare faţă de această dimineaţă.

Nu prea (n.r. dacă are emoţii). De-abia aştept să înot cu aceste vedete, dar sunt şi ei oameni. Îmi place concurenţa”, a declarat Vlad Stancu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Vlad Stancu a dezvăluit şi cum arată o zi din viaţa lui în care trebuie să concureze:

„Eu înainte de probă încerc să stau cât mai liniştit, să ascult muzică. Dimineaţă nu am mâncat nimic special. O omletă cu şuncă, pâine cu miere, nu lucruri prea extravagante.

Trebuie să înot în continuare cel puţin 1000-1500 de metri, după cursa pe care am făcut-o, baie cu gheaţă, mâncare, snack-uri potrivite, masaj şi multe altele. O să dorm lemn, pentru că sunt destul de obosit şi sunt de părere că o să am suficient timp până mâine seară să mă recuperez”, a mai spus Vlad Stancu.

Reclamă 4 / 0/3
  • Cele mai importante curse de la Campionatul European de înot în bazin scurt pot fi revăzute aici – https://as.ro/otopeni2023

Finaliştii probei de 1500 de metri liber de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni

  • 1. Daniel Wiffen (Irlanda) – 14:34.50
  • 2. Henrik Christiansen (Norvegia) – 14:36.25
  • 3. Victor Johansson (Suedia) – 14:38.58
  • 4. David Aubry (Franţa) – 14:38.98
  • 5. Damien Joly (Franţa) – 14:39.05
  • 6. Mykhailo Romanchuk (Ucraina) – 14:39.24
  • 7. Nathan Wiffen (Irlanda) – 14:39.34
  • 8. Vlad Stancu (România) – 14:40.10

David Popovici, după ce el şi colegii săi au adus României calificarea în finala de 4×50 metri mixt: „România are viitor”

David Popovici a vorbit la microfonul AntenaSport, după ce el şi colegii săi au obţinut calificarea în finala de 4×50 metri mixt, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, transmise LIVE în AntenaPLAY.

Popovici şi colegii lui au obţinut un timp foarte bun, 1:35.10. Popovici şi colegii săi au fost la microfonul AntenaSport imediat după ce au ieşit din bazin, aşa că nu ştiau dacă s-au calificat sau nu în finală. Popovici a anunţat că va fi înlocuit de Patrick Dinu în finala de la 19:45, transmisă LIVE tot în AntenaPLAY.

„(n.r: Un timp foarte bun, vă aşteptaţi la mai mult?) Nu, eu unul nu aveam nicio aşteptare. Am vrut doar să înotăm foarte repede. Sunt curios ce splituri am avut, cred că şi voi la fel (n.r: către colegii săi). Şi cred că ne-am asigurat un loc în finală”, a spus David Popovici, în exclusivitate pentru AntenaSport.

„Teoretic da, practic vedem”, a reacţionat un coleg al lui David Popovici.

„E destul de greu, dar pot spune că ne-am pregătit toţi şi vom aştepta finala”, a fost o altă reacţie din tabăra României.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și