Închide meniul

Anghel Iordănescu, dezvăluiri despre relația familiei sale cu Dumnezeu: „Eu sunt foarte păcătos”

Alex Ioniță Publicat: 9 decembrie 2023, 9:33

Reclamă
Anghel Iordănescu, dezvăluiri despre relația familiei sale cu Dumnezeu: Eu sunt foarte păcătos”

Anghel Iordănescu, dezvăluiri despre relația familiei sale cu Dumnezeu

Anghel Iordănescu, în timpul unui meci pe banca naționalei României / Profimedia

Anghel Iordănescu a făcut dezvăluiri senzaționale despre relația familiei sale cu Dumnezeu. Fostul selecționer al echipei naționale este de părere că religia este un factor deosebit de important, dar s-a caracterizat ca fiind un „păcătos”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este deja cunoscut faptul că familia Iordănescu este una deosebit de credincioasă. Acum, tatăl actualului selecționer al României a vorbit despre importanța acesteia, pentru întreaga sa familie.

Anghel Iordănescu, dezvăluiri despre relația familiei sale cu Dumnezeu. Motivul pentru care se consideră păcătos

Fostul selecționer al echipei naționale este de părere că un om nu poate face nimic fără credință. De asemenea, Anghel Iordănescu a menționat faptul că este „păcătos”, pentru că s-a mândrit cu performanța fiului său, care a calificat România la EURO 2024.

Totodată, având în vedere că declarația a fost bazată pe religie, „Tata Puiu” l-a menționat și pe Gigi Becali în discursul său.

„Fără credință nu faci nimic în viață. Ca să fiu sincer cu dumneavoastră, casa noastră este să zic așa un loc unde ne găsim liniștea prin credință. Tot meritul acesta îl are mama copiilor mei și soția mea. Personal sunt foarte păcătos. În sensul că, sincer, să nu te mândrești se spune, eu m-am fălit cu calificarea lui Edi. Cel puțin în casă, nu public, dar acest lucru nu mă scutește de acest păcat. Spunea Gigi Becali că mândria este unul dintre cele mai mari păcate.

Reclamă

Tot meritul este al soției, ea este cea care ne luminează, ne ghidează, ea ne permite sau nu ne permite să ieșim din acest cadru. Nimic fără Dumnezeu, mai ales noi ca români, care suntem recunoscuți ca un popor religios”, a spus Anghel Iordănescu, potrivit fanatik.ro.

Anghel Iordănescu, verdict dur pentru jucătorii din Liga 1 care vor să meargă la EURO 2024

„Tata Puiu” a dezvăluit faptul că, în opinia sa, jucătorii din Liga 1 trebuie să joace mai bine pentru a putea fi convocați la EURO 2024, competiție care va avea loc în Germania. De asemenea, Anghel Iordănescu a menționat faptul că va mai analiza, în viitor, performanțele jucătorilor din prima ligă care se află în vizorul echipei naționale.

„Nu pot să spun că sunt foarte mulțumit de ce am văzut. Jucătorii care vor să meargă la Euro, trebuie să își ridice nivelul, mai ales cei din Liga 1. Deocamdată, nu vreau să zic mai multe, o să vedem în viitor”, a spus Anghel Iordănescu, potrivit iamsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

La ultima acțiune a echipei naționale, selecționerul Edi Iordănescu a contat pe 9 jucători din campionatul intern. În luna noiembrie, în lotul „tricolorilor” au fost convocați următorii jucători din prima ligă: Horațiu Moldovan (Rapid), Vasile Mogoș (CFR Cluj), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova), Andrei Artean (Farul Constanța), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Darius Olaru (FCSB), Marius Ștefănescu (Sepsi), Florinel Coman (FCSB) și Daniel Bîrligea (CFR Cluj).

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1. Echipele de start 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:28 LIVE VIDEOSporting – Chaves 1-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! 19:40 VIDEOCanada – Finlanda 5-3, în AntenaPLAY! Revenire spectaculoasă a canadienilor! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) Vezi toate știrile
Citește și