Închide meniul

Anghel Iordănescu, verdict dur pentru jucătorii din Liga 1 care vor să meargă la EURO 2024: „Trebuie să facă asta”

Alex Ioniță Publicat: 7 decembrie 2023, 17:25

Reclamă
Anghel Iordănescu, verdict dur pentru jucătorii din Liga 1 care vor să meargă la EURO 2024: Trebuie să facă asta”

Anghel Iordănescu, verdict dur pentru jucătorii din Liga 1 care vor să meargă la EURO 2024

Anghel Iordănescu, în timpul unui meci pe banca naționalei României / Profimedia

Anghel Iordănescu a oferit un verdict dur pentru jucătorii din Liga 1 care vor să meargă la EURO 2024. Tatăl actualului selecționer al echipei naționale a vorbit despre situația jucătorilor din campionatul intern, dar și despre jocul acestora.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a calificat la EURO 2024 de pe primul loc din grupa de Preliminarii. „Tricolorii” au obținut această poziție după ce au învins-o pe Elveția, scor 1-0, în utlima etapă a grupei. Partida s-a jucat pe Arena Națională și a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Anghel Iordănescu, verdict dur pentru jucătorii din Liga 1 care vor să meargă la EURO 2024. Mesajul fostului selecționer

„Tata Puiu” a dezvăluit faptul că, în opinia sa, jucătorii din Liga 1 trebuie să joace mai bine pentru a putea fi convocați la EURO 2024, competiție care va avea loc în Germania. De asemenea, Anghel Iordănescu a menționat faptul că va mai analiza, în viitor, performanțele jucătorilor din prima ligă care se află în vizorul echipei naționale.

„Nu pot să spun că sunt foarte mulțumit de ce am văzut. Jucătorii care vor să meargă la Euro, trebuie să își ridice nivelul, mai ales cei din Superliga. Deocamdată, nu vreau să zic mai multe, o să vedem în viitor”, a spus Anghel Iordănescu, potrivit iamsport.ro.

La ultima acțiune a echipei naționale, selecționerul Edi Iordănescu a contat pe 9 jucători din campionatul intern. În luna noiembrie, în lotul „tricolorilor” au fost convocați următorii jucători din prima ligă: Horațiu Moldovan (Rapid), Vasile Mogoș (CFR Cluj), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova), Andrei Artean (Farul Constanța), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Darius Olaru (FCSB), Marius Ștefănescu (Sepsi), Florinel Coman (FCSB) și Daniel Bîrligea (CFR Cluj).

Reclamă

Anghel Iordănescu, mesaj tranşant pentru Elias Charalambous

Anghel Iordănescu a urmărit meciul dintre FCSB şi Oţelul şi a tras concluziile. Fostul selecţioner nu a fost impresionat de jocul prestat de roş-albaştrii, şi susţine că toţi cei care se află în club ar trebui să creeze o emulaţie în jurul echipei.

De asemenea, Iordănescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la Oţelul, despre care susţine că au dominat partida de pe Arena Naţională.

„Această emulație ar trebui să apară și la nivelul conducătorilor, la nivelul cluburilor, la nivelul jucătorilor și la nivelul antrenorilor.

Reclamă 4 / 0/3

Până la urmă, să stai pe bancă și doar să aplauzi, în loc să intervii energic și să încerci să schimbi ceva din jocul echipei tale, în loc să ai o reacție, tu nu faci altceva decât să privești.

Mi-a plăcut enorm de mult echipa lui Dorinel Munteanu. De Dorinel nu mai îmi place de mult timp. A îmbătrânit la fel ca mine. Mi-a plăcut Dorinel și nu Florinel. Dorinel Munteanu are o echipă după chipul și asemănarea sa, o echipă care își dă sufletul pe teren.

Ceea ce m-a surprins, pe lângă că a fost superioară fizic, a dominat și a controlat partida tehnico-tactic. A jucat simplu, eficient, din o atingere sau două.

Cisotti, luați-l și naturalizați-l. Revin la jucătorii noștri. Trebuie să își ridice nivelul până la Euro. Inclusiv jucătorii titulari care, jos pălăria, și-au făcut datoria”, a declarat Anghel Iordănescu, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și