Închide meniul

Gigi Becali a găsit punctul slab al lui CFR Cluj, înaintea derby-ului cu FCSB: „Dacă facem asta, nu avem nicio şansă”

Dan Roșu Publicat: 9 decembrie 2023, 22:11

Reclamă
Gigi Becali a găsit punctul slab al lui CFR Cluj, înaintea derby-ului cu FCSB: „Dacă facem asta, nu avem nicio şansă

Gigi Becali a găsit punctul slab al lui CFR Cluj, înaintea derby-ului cu FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Gigi Becali a găsit punctul slab al lui CFR Cluj, înaintea derby-ului cu FCSB, ce va avea loc duminică, de la ora 20:00, în format live text pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul liderului e pregătit să trimită pe teren o echipă care să paseze mult în faţa rivalei cu care Becali e convins că se va lupta pentru titlul de campioană din acest sezon.

Gigi Becali a găsit punctul slab al lui CFR Cluj, înaintea derby-ului cu FCSB

„Cu CFR-ul o să facem de o să jucăm fotbal. Știu eu dinainte? Se poate întâmpla orice, se știe. Am văzut CFR-ul cu Craiova. Cu ei ne batem la campionat.

E echipă puternică. Hai, mă, ce i-a bătut Craiova. A dat gol Craiova, nu i-a bătut. I-a făcut țăndări. Stăteau numai la ei în teren. Joci acasă și să stea numai la tine, în jumatea ta.

E echipă foarte puternică CFR-ul. Se poate întâmpla orice cu ei. Dacă nu pasăm cu ei… CFR-ul e echipă pe care trebuie s-o pasezi. Să pasezi, să pasezi, să pasezi. Sunt jucători foarte puternici. Acuma un singur lucru au hibă: sunt mai în vârstă. Trebuie să îi pasezi ca să le iei vlaga. Dacă nu pasezi, te iei la luptă cu CFR-ul, n-ai nicio șansă”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Elias Charalambous pune presiune pe jucători înainte de CFR Cluj – FCSB

Elias Charalambous pune presiune pe jucători înainte de CFR Cluj – FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor a spus că echipa sa merge cu gândul la victorie în partida din Gruia. Charalambous a spus că jucătorii trebuie să se gândească la fanii echipei.

„Știm că avem un meci mare în fața noastră. CFR Cluj este o echipă bună, mai ales acasă. Ne dorim să câștigăm cele trei puncte. Cred în jucătorii mei, au calitate, chiar dacă nu am jucat foarte bine în ultimele meciuri. Nu trebuie să uităm ce au făcut în acest sezon, că au reușit să ajungă pe primul. Mâine trebuie să arătăm din nou că putem juca bine.

Cred foarte mult în calitatea jucătorilor mei. Și ei știu că pot face mai mult. Nu vreau să se simtă datori față de mine, dar fanilor trebuie să le ofere ceva, pentru că ei au fost mereu alături de echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vom spune niciodată înaintea unui meci că ne gândim la egal. Dacă stabilim ca egalul să fie obiectivul, atunci vom putea obține cel mult un egal. Ne dorim să câștigăm toate meciurile”, a spus Elias Charalambous înainte de CFR Cluj – FCSB.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
Vezi toate știrile
Citește și