Închide meniul

Elias Charalambous pune presiune pe jucători înainte de CFR Cluj – FCSB: „Nu vreau să se simtă datori faţă de mine!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 decembrie 2023, 20:20

Elias Charalambous pune presiune pe jucători înainte de CFR Cluj – FCSB: „Nu vreau să se simtă datori faţă de mine!

Elias Charalambous pune presiune pe jucători înainte de CFR Cluj - FCSB

Elias Charalambous, în timpul unei conferințe de presă / As.ro

Elias Charalambous pune presiune pe jucători înainte de CFR Cluj – FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor a spus că echipa sa merge cu gândul la victorie în partida din Gruia. Charalambous a spus că jucătorii trebuie să se gândească la fanii echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charalambous nu ia în calcul decât victoria în derby-ul cu CFR Cluj, mai ales după ce FCSB a fost eliminată şi din Cupa României.

Elias Charalambous pune presiune pe jucători înainte de CFR Cluj – FCSB

„Știm că avem un meci mare în fața noastră. CFR Cluj este o echipă bună, mai ales acasă. Ne dorim să câștigăm cele trei puncte. Cred în jucătorii mei, au calitate, chiar dacă nu am jucat foarte bine în ultimele meciuri. Nu trebuie să uităm ce au făcut în acest sezon, că au reușit să ajungă pe primul. Mâine trebuie să arătăm din nou că putem juca bine.

Cred foarte mult în calitatea jucătorilor mei. Și ei știu că pot face mai mult. Nu vreau să se simtă datori față de mine, dar fanilor trebuie să le ofere ceva, pentru că ei au fost mereu alături de echipă.

Nu vom spune niciodată înaintea unui meci că ne gândim la egal. Dacă stabilim ca egalul să fie obiectivul, atunci vom putea obține cel mult un egal. Ne dorim să câștigăm toate meciurile”, a spus Elias Charalambous înainte de CFR Cluj – FCSB.

Reclamă

Anghel Iordănescu, mesaj tranşant pentru Elias Charalambous

Anghel Iordănescu a transmis un mesaj tranşant pentru Elias Charalambous. Fostul selecţioner a declarat că antrenorul de la FCSB ar trebui să se implice mai mult în timpul meciurilor roş-albaştrilor.

Anghel Iordănescu a declarat că antrenorul FCSB-ului ar trebui să fie mult mai activ pe marginea terenului, în timpul meciurilor. Fostul selecţioner a declarat că Elias Charalambous doar aplaudă în timpul partidelor, şi îl sfătuieşte pe acesta să intervină pentru a încerca să schimbe jocul vicecampioanei.

„Această emulație ar trebui să apară și la nivelul conducătorilor, la nivelul cluburilor, la nivelul jucătorilor și la nivelul antrenorilor.

Reclamă 4 / 0/3

Până la urmă, să stai pe bancă și doar să aplauzi, în loc să intervii energic și să încerci să schimbi ceva din jocul echipei tale, în loc să ai o reacție, tu nu faci altceva decât să privești.

Mi-a plăcut enorm de mult echipa lui Dorinel Munteanu. De Dorinel nu mai îmi place de mult timp. A îmbătrânit la fel ca mine. Mi-a plăcut Dorinel și nu Florinel. Dorinel Munteanu are o echipă după chipul și asemănarea sa, o echipă care își dă sufletul pe teren.

Ceea ce m-a surprins, pe lângă că a fost superioară fizic, a dominat și a controlat partida tehnico-tactic. A jucat simplu, eficient, din o atingere sau două.

Cisotti, luați-l și naturalizați-l. Revin la jucătorii noștri. Trebuie să își ridice nivelul până la Euro. Inclusiv jucătorii titulari care, jos pălăria, și-au făcut datoria”, a declarat Anghel Iordănescu, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și