Închide meniul

Bocciu i-a transmis patronului Rapidului câtă răbdare va mai avea galeria după un nou eşec al echipei din Giulești

Alex Ioniță Publicat: 10 decembrie 2023, 14:36

Reclamă
Bocciu i-a transmis patronului Rapidului câtă răbdare va mai avea galeria după un nou eşec al echipei din Giulești

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Liviu Ungurean / Antena Sport

Bocciu i-a transmis patronului Rapidului câtă răbdare va mai avea galeria după un nou eşec al echipei din Giulești. Liderul de galerie al trupei de sub Podul Grand a vorbit despre situația din tribune, având în vedere foarma slabă a favoriților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a fost învinsă de FC Voluntari, cu scorul de 1-2, în etapa a 19-a a sezonului de Liga 1. Înainte de finalul partidei, galeria giuleșteană i-a ironizat pe jucătorii lui Cristiano Bergodi și a cântat imnul echipei ilfovene: „Viața mea o împart alături de Voluntari!”.

Bocciu i-a transmis patronului Rapidului câtă răbdare va mai avea galeria după un nou eşec al echipei din Giulești

După înfrângerea echipei pregătite de Cristiano Bergodi, liderul fanilor de la Rapid, Liviu Ungurean, a ținut să îi transmită un mesaj lui Dan Șucu, acționarul majoritar al echipei.

Acesta a spus că, cel puțin pentru moment, galeria nu va acționa împotriva echipei și va fi prezentă pe stadion, la toate meciurile echipei favorite. De asemenea, Bocciu a precizat că fanii nu îi reproșează nimic lui Dan Șucu.

„Nu vom acţiona sub nicio formă. Singura formă de a ne exprima e prezenţa pe stadion şi de a-i susţine pe băieţi. Da, e adevărat, nu traversăm o perioadă bună acum. 

Reclamă
Reclamă

Mai sunt şi momente de genul acesta în viaţa unei echipe, le luăm ca atare, nu avem ce să-i reproşăm domnului Şucu sau să încercăm să discutăm cu dânsul, pentru că şi-a prezentat strategia în acea scrisoare, cu care suntem de acord. 

Cât vom mai avea răbdare? Păi, noi de 100 de ani avem răbdare, suntem oameni răbdători”, a spus Bocciu, potrivit orangesport.ro.

Ionel Ganea îi face praf pe jucătorii Rapidului: „Tsoumou zici că-i de-o seamă cu mine, iar Soni cu Daniel Niculae”

„Principala problemă a giuleștenilor este că primesc prea multe goluri. Nu e posibil să iei trei cu U Cluj și două cu Voluntari. Aici nu e vorba numai despre apărare, ci și despre stilul echipei. Știu, mai ales în Giulești te trage publicul să ataci, dar trebuie și puțin pragmatism. Păi, dacă conduci cu 2-0 pe U Cluj, te regrupezi puțin, închizi un pic jocul, să-ți asiguri punctele.

Reclamă

Eu zic că nu e cazul schimbării antrenorului. Dar acum cred că Bergodi aici trebuie să lucreze în ultimele două etape de anul ăsta, să oprească cumva căderea asta, cu un joc mai așezat.

Jucătorii ăștia sunt, alții nu ai până în vacanța de iarnă. Iar Rapid are nevoie să mai ia puncte, să nu riște ieșirea din zona play-off. Din iarnă e altceva, mai aduci fotbaliști, lucrezi altfel. Acum trebuie lucrat mai mult la partea defensivă.

Au luat la număr, dar Rapid are nevoie de calitate, de fotbaliști care să intre în teren și să dea randament, pentru ca echipa să poată lupta pentru obiectivele astea. Să fi adus atacanți care să marcheze, nu doar cu numele. Nu se poate cu Tsoumou și cu Soni. Păi, Tsoumou, după cum se mișcă, zici că-i de-o dată cu mine, iar Soni, cu Daniel Niculae”, a spus Ionel Ganea, pentru gsp.ro.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și