Închide meniul

Rapid – FC Voluntari 1-2! Şoc în Giuleşti! Echipa lui Cristiano Bergodi continuă forma slabă

Alex Ioniță Publicat: 9 decembrie 2023, 22:48

Reclamă
Rapid – FC Voluntari 1-2! Şoc în Giuleşti! Echipa lui Cristiano Bergodi continuă forma slabă

Rapid - FC Voluntari

Rapid - FC Voluntari / Profimedia

Rapid – FC Voluntari 1-2 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Echipa lui Cristiano Bergodi nu reuşeşte să treacă peste forma slabă din ultima perioadă. Formaţia din Giuleşti nu a mai câştigat de pe 5 noiembrie, atunci când a învins FCSB pe Arena Naţională. De atunci au urmat 3 remize şi 2 înfrângeri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o primă repriză fără evenimente notabile, Adam Nemec a deschis scorul pentru oaspeţi din centrarea lui Sigirjonsson, în minutul 69. Golul lui Nemec a fost analizat de VAR, după ce a fost anulat pentru offside în primă fază, dar reluările au arătat că fostul atacant de la Dinamo a fost în poziţie regulamentară. Acelaşi Sigurjonsson a pasat decisiv şi în minutul 66, la golul marcat de Ricardinho.

Rapid – FC Voluntari 1-2 LIVE TEXT

Fanii lui Rapid, nemulţumiţi de ce au văzut, au început să cânte, în mod ironic, cântecul galeriei celor de la FC Voluntari, dar acest lucru a părut că i-a motivat pe elevii lui Cristiano Bergodi. Jayson Papeau a înscris în minutul 82 cu un şut superb. Nu a fost suficient pentru giuleşteni, care au mai avut o ocazie uriaşă în prelungiri, dar şutul lui Albu a trecut pe lângă poartă.

Update: Fluier final în Rapid – FC Voluntari 1-2! Echipa lui Cristiano Bergodi este în criză şi continuă seria de meciuri fără victorie. Ultimul succes al giuleştenilor a fost pe 5 noiembrie, cu FCSB. De atunci au urmat cinci meciuri la rând fără victorie, în toate competiţiile. 

Min. 86 în Rapid – FC Voluntari 1-2! Papeau a avut şansa de a egala, dar şutul său a fost respins de Fernandez.

Reclamă

Min. 82 în Rapid – FC Voluntari 1-2! GOOOL Rapid! Papeau a redus din diferenţă cu un şut superb, în timp ce fanii giuleşteni cântau, în mod ironic, cântecul galeriei lui FC Voluntari.

Min. 73 în Rapid – FC Voluntari 0-2! GOOOL FC Voluntari! Lovitură de teatru în Giuleşti! Ilfovenii au majorat diferenţa după doar câteva minute.

Min. 69 în Rapid – FC Voluntari 0-1! GOOOL FC Voluntari! Adam Nemec a deschis scorul în Giuleşti! Reuşita fostului atacant de la Dinamo a fost validată după câteva minute de VAR.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 44 în Rapid – FC Voluntari 0-0! Partida a fost întreruptă de arbitrul Iulian Călin! Un fan a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar ambulanţa a intrat pe teren.

Min. 14 în Rapid – FC Voluntari 0-0! Giuleştenii au avut o primă ocazie importantă în minutul 14, dar şutul lui Papeau a fost prins de portarul de Jesus Fernandez.

Min. 11 în Rapid – FC Voluntari 0-0! Şutul lui Nemec a fost respins în corner de Horaţiu Moldovan.

Min. 1: A început meciul dintre Rapid şi FC Voluntari.

Echipele de start în Rapid – FC Voluntari

Rapid: Moldovan – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Oaidă, Kait, Borja Valle – Funsho, Soni, Papeau
Rezerve: Drăghia, Dr.Grigore, Cristea, Onea, Albu, Ioniță, Pănoiu, Tsomou
Antrenor: Cristiano Bergodi

FC Voluntari: Fernandez – Ricardinho, Matricardi, Armaș – Boboc, Rață, Crepulja, Andrei, Aliji – Popescu, Nemec
Rezerve: Vâlceanu, Voican, Andrieș, Sigurjonsson, Florea, Dropa, Cocian, Niță, Paz
Antrenor: Ilie Poenaru

Reclamă

Echipele probabile pentru partida dintre Rapid și FC Voluntari:

Rapid: 31. H. Moldovan – 47. Braun, 22. Săpunaru, 6. P. Iacob, 24. Borza – 26. Oaidă, 23. Al. Albu, 10. Al. Ioniță II – 7. Funsho, 13. Tsoumou II, 96 Papeau
Rezerve: 90. Drăghia, 4. Kait, 11. Borja Valle, 15. I. Cristea, 21. Dr. Grigore, 17. Pănoiu, 19. Onea, 80. C. Cîrjan, 93. Soni
Antrenor: Cristiano Bergodi

Voluntari: 88. Fernandez – 24. Ricardinho, 2. C. Paz, 5. Armaș – 27. Boboc, 22. Rața, 4. Crepulja, 17. D. Andrei, 23. Carnat – 77. Nemec, 9. Dumiter
Rezerve: 1. Vâlceanu – 7. Aliji, 20. R. Popescu, 11. D. Florea, 21. A. Niță, 6. Droppa, 16. Sigurjonsson, 25. Cocian
Antrenor: Ilie Poenaru

Stadion: Superbet Arena – Giulești, București
Arbitru: Iulian Călin / Asistenți: George Neacșu și Adrian Vornicu
Arbitru VAR: Sorin Costreie / Arbitru AVAR: Claudiu Marcu

Giuleștenii primesc vizita celor de la Voluntari după meciul din Cupa României cu CFR Cluj, care s-a încheiat cu scorul de 0-0. De cealaltă parte, ilfovenii au remizat, în deplasare, tot în Cupa României, cu UTA Arad, tot cu scorul de 0-0.

Ultima întâlnire dintre cele două formații a avut loc pe data de 7 august. La momentul respectiv, FC Voluntari s-a impus cu scorul de 2-1.

În cazul unei victorii, cei de la Rapid vor urca, cel puțin temporar, pe poziția a 2-a din campionat. De cealaltă parte, ilfovenii pot urca până pe locul al 9-lea dacă se vor impune în Giulești.

Scandal în Giuleşti după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României

Scandal în Giuleşti după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României. Fanii giuleşteni au luat foc după eliminarea din Cupa României.

Rapid a remizat pe teren propriu cu CFR Cluj şi a părăsit pentru al doilea an consecutiv Cupa României încă din faza grupelor. Fanii giuleşteni nu au suportat eşecul şi i-au atact dur pe jucători.

”Rușine să vă fie!” și ”Peluza noastră nu tolerează mercenarii!”, au fost mesajele ultraşilor pentru jucători. Unul dintre cei mai afectaţi a fost Paul Iacob, cel care a avut un discurs dur şi la interviul de după meci.

„Dezastruos, Cupa era un obiectiv. Am pierdut, suntem jalnici. Nu a intrat mingea în poartă. Calitate, concentrare, nu știu de ce, nu a intrat mingea. Sava a avut o paradă extraordinară. Am fost slabi, ei s-au apărat foarte bine.

Nu am bătut, merităm să luăm ce am luat de la suporteri. E al treilea an când nu ne calificăm în Cupă, e normal să ne strige în toate felurile, e dreptul lor. Ne era rău să mergem mai departe în Cupă? Nu există consolare pentru mine”, a declarat Paul Iacob, conform digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
Vezi toate știrile
Citește și