Închide meniul

Gheorghe Mustaţă s-a convins după ce a văzut CFR Cluj – FCSB: „Nu ai ce să-i faci!”. Avertisment pentru jucători

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2023, 20:15

Reclamă
Gheorghe Mustaţă s-a convins după ce a văzut CFR Cluj – FCSB: „Nu ai ce să-i faci!. Avertisment pentru jucători

Gheorghe Mustaţă s-a convins după ce a văzut CFR Cluj - FCSB

Gheorghe Mustaţă şi Tavi Popescu / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gheorghe Mustaţă s-a convins după ce a văzut derby-ul CFR Cluj – FCSB, scor 1-1, din etapa a 19-a a Ligii 1. Liderul ultraşilor vicecampioanei României l-a ridicat în slăvi pe Florinel Coman, care a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mbappe” Coman a reuşit un assist fabulos pentru Darius Olaru, care i-a ajutat pe roş-albaştri să plece cu un punct din Gruia. Coman a şi înscris un gol după o fază extrem de controversată, dar acesta nu a fost validat de Sebastian Colţescu.

Gheorghe Mustaţă s-a convins după ce a văzut CFR Cluj – FCSB

Liderul Peluzei Nord i-a avertizat pe jucătorii de la FCSB să ia exemplu de la Florinel Coman. Doar aşa vor putea aduce titlul, după o pauză de 9 ani.

Lui Florinel Coman la ora asta nu ai ce să-i faci. Mă bucur că a cam împins echipa de la spate și prin atitudinea lui pe teren. Mai sunt încă jucători care nu înțeleg aceste momente. Nu înțeleg la ce echipă joacă. Dar cred că va fi în vizorul suporterilor, pentru că toți suporterii sunt cam nemulțumiți. Dar, sperăm să își revină și să ia modelul lui Florinel Coman.

Că e o problemă mare dacă nu ia modelul lui Florinel Coman. În sport, mă refer. El și-a cerut și scuze pentru un moment nefericit din punctul meu de vedere. Bravo lui, și-a cerut scuze că nu o să mai facă lucrurile alea pe teren, a dat dovadă de caracter.

Reclamă

Dar, bravo lui că atunci când a dat gol a venit și s-a bucurat cu noi. A arătat înspre noi. Bravo lui. Asta înseamnă atitudine, asta înseamnă să fii fotbalist. Bravo lui Florinel Coman!”, a spus Gheorghe Mustață, potrivit sport.ro.

Gigi Becali a anunţat că încă un jucător va fi OUT din prima echipă de la FCSB

Gigi Becali a anunţat că încă un jucător va fi OUT din prima echipă de la FCSB. Este vorba de fundaşul dreapta Alexandru Pantea, cel care a fost comparat în trecut de Becali cu Roberto Carlos.

Gigi Becali a precizat, însă, că nu va renunţa la Pantea pentru că este tânăr şi că poate să evolueze şi să ajute echipa în viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Și un fundaș dreapta trebuie că nu-mi mai place de Pantea. E cuminte, aseară a avut o minge, că era oprită lângă tușă și el era la doi metri. El se uita la ea și a venit adversarul și a luat mingea.

El se uita la ea, s-a blocat din cauza emoțiilor. E tânăr, am mare încredere în el, dar e încă tânăr”, a spus Gigi Becali.

Patronul roş-albaştrilor a declarat că se va despărţi de cel puţin patru fotbalişti în pauza competiţională ce urmează, printre ei fiind Dorin Rotariu şi Cristi Ganea. Aşteaptă o ofertă şi pentru Andrea Compagno.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului 11
mai
23:50
VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei
11
mai
23:35
VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY
11
mai
23:21
Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană
11
mai
23:12
„Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!”
11
mai
23:12
Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!”
11
mai
22:49
FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă
11
mai
22:36
Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!”
11
mai
22:23
Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus
Vezi toate știrile
Citește și