Închide meniul

Gigi Becali a anunţat că încă un jucător va fi OUT din prima echipă de la FCSB: „Nu-mi mai place de el! Se uita la minge!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 decembrie 2023, 14:24

Gigi Becali a anunţat că încă un jucător va fi OUT din prima echipă de la FCSB: „Nu-mi mai place de el! Se uita la minge!

Gigi Becali a anunţat că încă un jucător va fi OUT din prima echipă de la FCSB

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a anunţat că încă un jucător va fi OUT din prima echipă de la FCSB. Este vorba de fundaşul dreapta Alexandru Pantea, cel care a fost comparat în trecut de Becali cu Roberto Carlos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a precizat, însă, că nu va renunţa la Pantea pentru că este tânăr şi că poate să evolueze şi să ajute echipa în viitor.

Gigi Becali a anunţat că încă un jucător va fi OUT din prima echipă de la FCSB

„Și un fundaș dreapta trebuie că nu-mi mai place de Pantea. E cuminte, aseară a avut o minge, că era oprită lângă tușă și el era la doi metri. El se uita la ea și a venit adversarul și a luat mingea. 

El se uita la ea, s-a blocat din cauza emoțiilor. E tânăr, am mare încredere în el, dar e încă tânăr”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali a anunţat ce jucători pleacă de la FCSB în iarnă

Gigi Becali a declarat că Dorin Rotariu, Cristi Ganea şi Valentin Creţu vor pleca de la FCSB în iarnă. În privinţa lui Andrea Compagno, patronul echipei a mărturisit că italianul va pleca de la echipă doar în cazul în care va primi o ofertă bună pe numele său.

Reclamă

„Am dominat clar… în primele 15 minute ne-au luat tare, mi-a fost frică. Am avut ocazii clare, Compagno trebuia să o bage în poarta goală.

Dacă noi am jucat cu CFR şi am rămas la 5 puncte… acum Craiova şi Rapid să joace cu CFR. Pe mine mă interesează CFR, atât, celelalte nu mă interesează. Poate un pic Craiova, dar nu mă interesează.

N-am spus de Compagno că mă despart… mă despart cu bani, dacă îl cumpără cineva. Acum dacă noi am luat jucătorul de la Iaşi, poate să joace Compagno atacant. E posibil să nu îl mai iau pe ăla. Poate joacă Phelipe decar şi nu mai joacă Coman.

Reclamă 4 / 0/3

Aşa trebuie… sau dacă vine ‘Baba La Hasan’ jucăm cu el în 4-3-3. Sunt câţiva jucători, Rotariu… fundaşul stânga Ganea… Creţu. Sunt 4-5 jucători de care ne despărţim. Vedem”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și