Închide meniul

Gigi Becali scapă de 2 jucători, dar le va plăti jumătate din salariu! Vor juca la o rivală din Liga 1

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 decembrie 2023, 23:02

Reclamă
Gigi Becali scapă de 2 jucători, dar le va plăti jumătate din salariu! Vor juca la o rivală din Liga 1

Gigi Becali scapă de 2 jucători, dar le va plăti jumătate din salariu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă la palat / Hepta

Gigi Becali scapă de 2 jucători, dar le va plăti jumătate din salariu. Patronul de la FCSB s-a înţeles cu cei de la Hermannstadt pentru împrumuturile lui Dorin Rotariu şi Eduard Radaslavescu, jucători aflaţi pe lista neagră la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi vor fi incluşi în transferul lui Baba Alhassan la FCSB. Becali a bătut palma cu sibienii să le plătească jumătate din salariu celor doi, scrie gsp.ro.

Gigi Becali scapă de 2 jucători, dar le va plăti jumătate din salariu

Astfel, Dorin Rotariu şi Eduard Radaslavescu vor juca sub formă de împrumut până la finalul sezonului la echipa lui Marius Măldărăşanu. Becali a acceptat să le plătească şi jumtate din salariu. Rotariu are un salariu de 20.000 de euro pe lună, în timp ce Radaslavescu câştigă 12.000 de euro lunar.

Radaslavescu a jucat în 11 meciuri pentru FCSB în acest sezon , în toate competiţiile. Mijlocaşul ofensiv a fost cumpărat în 2022 de la Farul şi are contract cu FCSB până în 2027. Rotariu a fost adus în acest sezon la FCSB, chiar la dorinţa lui Becali. Fostul jucător de la Dinamo nu a convins, iar Becali l-a trecut pe lista neagră.

Gigi Becali a anunţat al treilea transfer al iernii la FCSB: „Da, ne-am înţeles! E ‘rachetă’!”

Gigi Becali a anunţat al treilea transfer al iernii la FCSB. Este vorba de fundaşul dreapta de la Urartu, Nana Antwi. Acesta măsoară 1.80 metri şi are 23 de ani. Gigi Becali a mai anunţat în această perioadă transferurile lui Luis Phelipe şi Baba Alhassan.

Reclamă

Gigi Becali a spus că s-a înţeles pentru transferul jucătorului şi speră ca acesta să ajungă în această iarnă de la echipă. Oferta făcută pentru jucător este de doar 50.000 de euro.

„Da, tată, ne-am înțeles. E «rachetă»! Jucătorul va veni la noi, să vedem dacă acum, din iarnă. Am făcut o ofertă. Cu Pantea ce să se întâmple? Va juca și el fotbal”, a anunţat Gigi Becali la gsp.ro.

Nana Antwi va ajunge la FCSB cel târziu în vară, atunci când fundaşul va deveni liber de contract. Antwi a reuşit să marcheze un gol şi în partida cu Farul Constanţa.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:20 Carlo Ancelotti are trei variante de transfer pentru a-l înlocui pe Toni Kroos la Real Madrid! Şi-a pregătit deja şi „planul B” 19:20 AS.ro LIVE | Răzvan Raţ este invitatul lui Dan Pavel, de la 10:30. Dezvăluiri de senzaţie a fostului internaţional român 18:59 McLaren, omagiu pentru Ayrton Senna la Marele Premiu de Formula 1™ al Principatului Monaco. Anunţul făcut de britanici 18:19 Dan Şucu a decis cine va fi noul preşedinte al Rapidului! Surpriză de proporţii pregătită după înlăturarea lui Daniel Niculae 18:11 „Ferguson, stai liniştit că nu-l iei nici cu 5 milioane de euro!” Adrian Mititelu, ironie devastatoare pentru Gigi Becali 17:53 LIVE VIDEOCanada – Cehia şi Letonia – SUA sunt ACUM în AntenaPLAY. Finlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia, de la 21:20 17:52 Daniel Opriţa s-a înţeles cu şefii lui CSA Steaua şi a semnat! „Revoluţie” la echipa din Ghencea 17:23 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a plecat de la Farul! Anunţul oficial făcut 17:09 Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, live în AntenaPLAY 16:59 „Rugați-vă sa aibă ofertă Charalambous!” Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică: „Vezi că poate nu te mai iau la FCSB” Vezi toate știrile
Citește și