Închide meniul

Gigi Becali scapă de 2 jucători, dar le va plăti jumătate din salariu! Vor juca la o rivală din Liga 1

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 decembrie 2023, 23:02

Reclamă
Gigi Becali scapă de 2 jucători, dar le va plăti jumătate din salariu! Vor juca la o rivală din Liga 1

Gigi Becali scapă de 2 jucători, dar le va plăti jumătate din salariu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă la palat / Hepta

Gigi Becali scapă de 2 jucători, dar le va plăti jumătate din salariu. Patronul de la FCSB s-a înţeles cu cei de la Hermannstadt pentru împrumuturile lui Dorin Rotariu şi Eduard Radaslavescu, jucători aflaţi pe lista neagră la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi vor fi incluşi în transferul lui Baba Alhassan la FCSB. Becali a bătut palma cu sibienii să le plătească jumătate din salariu celor doi, scrie gsp.ro.

Gigi Becali scapă de 2 jucători, dar le va plăti jumătate din salariu

Astfel, Dorin Rotariu şi Eduard Radaslavescu vor juca sub formă de împrumut până la finalul sezonului la echipa lui Marius Măldărăşanu. Becali a acceptat să le plătească şi jumtate din salariu. Rotariu are un salariu de 20.000 de euro pe lună, în timp ce Radaslavescu câştigă 12.000 de euro lunar.

Radaslavescu a jucat în 11 meciuri pentru FCSB în acest sezon , în toate competiţiile. Mijlocaşul ofensiv a fost cumpărat în 2022 de la Farul şi are contract cu FCSB până în 2027. Rotariu a fost adus în acest sezon la FCSB, chiar la dorinţa lui Becali. Fostul jucător de la Dinamo nu a convins, iar Becali l-a trecut pe lista neagră.

Gigi Becali a anunţat al treilea transfer al iernii la FCSB: „Da, ne-am înţeles! E ‘rachetă’!”

Gigi Becali a anunţat al treilea transfer al iernii la FCSB. Este vorba de fundaşul dreapta de la Urartu, Nana Antwi. Acesta măsoară 1.80 metri şi are 23 de ani. Gigi Becali a mai anunţat în această perioadă transferurile lui Luis Phelipe şi Baba Alhassan.

Reclamă

Gigi Becali a spus că s-a înţeles pentru transferul jucătorului şi speră ca acesta să ajungă în această iarnă de la echipă. Oferta făcută pentru jucător este de doar 50.000 de euro.

„Da, tată, ne-am înțeles. E «rachetă»! Jucătorul va veni la noi, să vedem dacă acum, din iarnă. Am făcut o ofertă. Cu Pantea ce să se întâmple? Va juca și el fotbal”, a anunţat Gigi Becali la gsp.ro.

Nana Antwi va ajunge la FCSB cel târziu în vară, atunci când fundaşul va deveni liber de contract. Antwi a reuşit să marcheze un gol şi în partida cu Farul Constanţa.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și