Închide meniul

Gigi Becali îşi face echipă de titlu! Ofertă oficială pentru următorul super-transfer de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 14 decembrie 2023, 13:05

Reclamă
Gigi Becali îşi face echipă de titlu! Ofertă oficială pentru următorul super-transfer de la FCSB

Gigi Becali își face echipă de titlu

Gigi Becali în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali îşi face echipă de titlu. Patronul vicecampioanei vrea să obțină semnătura tânărului jucător Nana Antwi, dar mai întâi trebuie să se înțeleagă cu cei de la Urartu, fosta adversară a celor de la Farul Constanța, din preliminariile UEFA Conference League. Pentru acest lucru, latifundiarul a făcut o ofertă oficială pentru echipa din Armenia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul vicecampioanei vrea să întărească lotul echipei în pauza competițională din iarnă, pentru ca elevii lui Elias Charalambous să câștige un nou titlu în Liga 1, după o pauză lungă de timp. „Roș-albaștrii” au câștigat ultima dată titlul în anul 2015, sub comanda lui Costel Gâlcă.

Gigi Becali îşi face echipă de titlu. FCSB forțează transferul lui Nana Antwi

Potrivit informațiilor oferite de digisport.ro, Gigi Becali a oferit suma de 150.000 de euro pentru jucătorul de 23 de ani, care este legitimat la formația FC Urartu, din Armenia. Jucătorul mai are contract cu această echipă până în vara viitoare, iar dacă armenii nu se vor înțelege cu FCSB, Antwi va putea să aleagă orice club în iarnă, pentru a semna din postura de jucător liber de contract. Bineînțeles că acesta ar urma să ajungă în lotul unei noi formații, din postura de jucător liber de contract, abia din vara viitoare.

Astfel, FCSB forțează transferul acestuia încă din iarnă, pentru a-și întări lotul și pentru a se lupta pentru titlu. Astfel, Gigi Becali a decis să ofere suma de 150.000 de euro pentru acest transfer, sperând ca echipa din Armenia să accepte această propunere.

„Da, tată, ne-am înțeles. E «rachetă»! Jucătorul va veni la noi, să vedem dacă acum, din iarnă. Am făcut o ofertă. Cu Pantea ce să se întâmple? Va juca și el fotbal”, spunea Gigi Becali, despre jucătorul de la Urartu, potrivit gsp.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Antwi este un fundaș dreapta care a ajuns în Europa în anul 2018, la echipa Lori Vanadzor. A fost împrumutat la Lille B, în 2019, iar în cele din urmă a ajuns la Urartu, în anul 2021. În momentul de față, jucătorul este cotat la suma de 250.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Nicolae Dică a analizat transferurile lui Gigi Becali şi a tras un semnal de alarmă

După anunțurile lui Gigi Becali, cu privire la noile transferuri de la FCSB, Nicolae Dică se așteaptă ca echipa „roș-albastră” să își schimbe sistemul de joc, pentru a putea să își integreze noile achiziții. Tototdaă, „Nick” a avut și o nelămurire. Acesta nu înțelege poziția pe care va juca Octavian Popescu, având în vedere faptul că vicecampioana are acum mai mulți jucători pe acea poziție.

„La ce am văzut, ambii sunt jucători buni, jucători ofensivi. Sunt ceea ce caută FCSB pentru tactică. Alhassan e ceea trebuie pentru echipă în acest moment. E un jucător ofensiv, apare bine din linia a doua, șutează bine la distanță. 

Reclamă

Și e agresiv pe faza defensivă, ajută mult, recuperează bine. Dacă se va impune și va juca meci de meci, se poate vinde mai departe. Depinde dacă va juca. La Hermanstadt a jucat meci de meci și de asta a crescut.

Luis Phelipe e un jucător interesant. Poate juca oriunde în spatele vârfului. Are viteză. Eu îl văd în bandă sau ca decar. Are calitate tehnică foarte bună.

Dar întrebarea e unde va juca Tavi Popescu? Că am văzut că vine un jucător ca fundaș dreapta. Și iese Pantea, care era jucător pentru regula U21. Bine, important e să ai și bancă. Au fost meciuri în care nu erau variante pentru faza ofensivă”, a spus Nicolae Dică, potrivit orangesport.ro.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și