Închide meniul

Nicolae Dică a analizat transferurile lui Gigi Becali şi a tras un semnal de alarmă. Nelămurirea fostului antrenor de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 14 decembrie 2023, 10:29

Reclamă
Nicolae Dică a analizat transferurile lui Gigi Becali şi a tras un semnal de alarmă. Nelămurirea fostului antrenor de la FCSB

Nicolae Dică a analizat transferurile lui Gigi Becali şi a tras un semnal de alarmă

Nicolae Dică / Profimedia

Nicolae Dică a analizat transferurile lui Gigi Becali şi a tras un semnal de alarmă. „Nick” a vorbit despre ultimele achiziții ale patronului de la FCSB, care dorește să câștige titlul de campion al Ligii 1, după o pauză foarte lungă de timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până în momentul de față, potrivit latifundiarului din Pipera, FCSB i-a transferat pe Luis Phelipe, Baba Alhassan și Nana Antwi, care se vor alătura lotului pregătit de Elias Charalambous și Mihai Pintilii în luna ianuarie, atunci când va începe, în mod oficial, perioada de transferuri din iarnă.

Nicolae Dică a analizat transferurile lui Gigi Becali şi a tras un semnal de alarmă. Ce a spus despre sistemul de joc al vicecampioanei

După anunțurile lui Gigi Becali, cu privire la noile transferuri de la FCSB, Nicolae Dică se așteaptă ca echipa „roș-albastră” să își schimbe sistemul de joc, pentru a putea să își integreze noile achiziții. Tototdaă, „Nick” a avut și o nelămurire. Acesta nu înțelege poziția pe care va juca Octavian Popescu, având în vedere faptul că vicecampioana are acum mai mulți jucători pe acea poziție.

„La ce am văzut, ambii sunt jucători buni, jucători ofensivi. Sunt ceea ce caută FCSB pentru tactică. Alhassan e ceea trebuie pentru echipă în acest moment. E un jucător ofensiv, apare bine din linia a doua, șutează bine la distanță. 

Și e agresiv pe faza defensivă, ajută mult, recuperează bine. Dacă se va impune și va juca meci de meci, se poate vinde mai departe. Depinde dacă va juca. La Hermanstadt a jucat meci de meci și de asta a crescut.

Reclamă

Luis Phelipe e un jucător interesant. Poate juca oriunde în spatele vârfului. Are viteză. Eu îl văd în bandă sau ca decar. Are calitate tehnică foarte bună.

Dar întrebarea e unde va juca Tavi Popescu? Că am văzut că vine un jucător ca fundaș dreapta. Și iese Pantea, care era jucător pentru regula U21. Bine, important e să ai și bancă. Au fost meciuri în care nu erau variante pentru faza ofensivă”, a spus Nicolae Dică, potrivit orangesport.ro.

Leo Strizu, dezvăluiri uluitoare despre perioada petrecută la FCSB

Fostul tehnician „din acte” al celor de la FCSB a dezvăluit faptul că nu se implica în pregătirea echipei și că nu avea niciun cuvânt de spus, în timpul în care s-a aflat „pe banca” „roș-albaștrilor”. De asemenea, Leo Strizu a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu Mihai Stoica, managerul general al echipei patronate de Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

„În primul rând nu aveam niciun cuvânt de spus! Sută la sută! Chiar dacă a fost o opțiune proastă sau nu am căzut mine de la mine n-o să auziți niciodată… Că au fost flash-interviuri sau conferințe înainte de meci, am greșit, am făcut multe greșeli. Mi-am dat două palme și mi-am zis trezește-te.

Nu te mai apuca tu să vorbești că ești un simplu executant și trebuie să te conformezi… Toată lumea îmi spunea că auzim aceeași lozincă de la Strizu. Ce voiați să auziți că fac eu echipa? Trebuia să apar că era contractul. Trebuia să vorbesc așa în niște termeni frumoși de echipă.

Toată lumea știe care e adevărul adevăr. Știam despre ce este vorba. Mihai Stoica nu m-a vrut de la început pentru că… Noi dacă am avut o prietenie, era greu ca el să mă subordoneze pe mine. Tot ce se întâmplă la Steaua (n.r. FCSB) sunt două capete. Jucătorii trec prin Mihai Stoica, apoi se duce spre Gigi. Eu cu Mihai aveam dialoguri foarte deschise, nu-mi spunea el așa faci și eu să-i spun am înțeles”, a spus Leo Strizu, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani Vezi toate știrile
Citește și