Închide meniul
Foto

O vedetă din România, ameninţată cu moartea! Fostul iubit i-a spart uşa şi a intrat peste ea în casă. Dezvăluiri terifiante

Publicat: 14 decembrie 2023, 15:02

Reclamă
O vedetă din România, ameninţată cu moartea! Fostul iubit i-a spart uşa şi a intrat peste ea în casă. Dezvăluiri terifiante

O vedetă din România, ameninţată cu moartea

Denisa Despa, dezvăluiri terifiante / Instagram

O vedetă din România a fost ameninţată cu moartea chiar de fostul ei iubit. Denisa Despa a ajuns la poliţie după ce a trecut prin clipe grele. Cunoscuta dansatoare, care luptă şi în galele RXF, a făcut dezvăluiri terifiante. Totuşi, iubitul ei, care este antrenor, neagă că ar fi fost implicat în scandalul momentului. Poliţiştii fac cercetări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denisa Despa a trăit o poveste de iubire chiar cu antrenorul ei. În urmă cu trei săptămâni ar fi pus capăt relaţiei. Din spusele campioanei din cuşca RXF, acesta nu a acceptat despărţirea şi a trecut la ameninţări.

O vedetă din România, ameninţată cu moartea

Mai mult, aseară i-ar fi spart uşa de casă şi ar fi lovit-o. Denisa şi-a petrecut noaptea la poliţie şi a cerut ordin de restricţie.

Este vorba de Alex M, fostul meu antrenor. Vreau să obțin un ordin de restricție împotriva lui. Mi-a spart ușa pentru că nu mai voiam să am niciun fel de legătură cu el. Și după două săptămâni în care s-a jelit, efectiv, la mine la ușă să îl iert și să ne împăcăm a decis să își măsoare forța cu mine. Mi-a spart ușa crezând că o să stau de frică cu el.

A vrut să mă și bată, m-am ferit, dar tot a apucat să îmi dea o palmă. Există și filmări. Dar vreau să mă lase în pace”, a declarat Denisa Despa pentru fanatik.ro.

Reclamă

Vedeta a postat, pe Insta Story, mai multe filmuleţe din faţa secţiei de poliţie. Denisa era cu ochii în lacrimi şi i-a anunţat pe fanii ei prin ce a trecut. Anunţă că îşi va căuta dreptatea în instanţă.

O să îl dau în judecată să îi facă dosar penal pentru violare de domiciliu după ce mi-a spart ușa și a intrat peste mine în casă„, a mai precizat artista.

Fostul ei iubit neagă cu vehemenţă că ar fi agresat-o pe Denisa, sau că i-ar fi trimis mesaje de ameninţare.

Reclamă 4 / 0/3

Situația nu este așa. Nu există mesaje de amenințare. Pentru treaba asta ea va răspunde în fața legii. Își dă mesaje singură, probabil. Cum să dau eu asemenea mesaje?„, a precizat Alex pentru sursa citată anterior.

Denisa a oferit declaraţii la poliţie până la ora trei dimineaţa. A făcut plângere pentru agresiune.

Denisa Despa a surprins pe toată lumea când a ales să lupte în cuşca RXF. Controversata blondină a fost provocată de altă tânără din showbiz-ul românesc.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și