Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, răvăşitoare la petrecerea de ziua ei. Bona Nuţi a avut o apariţie rară alături de vedetă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 decembrie 2023, 18:20

Reclamă

Anamaria Prodan a avut o apariţie răvăşitoare la petrecerea de ziua ei. Anamaria Prodan a avut alături de ea familia, dar şi prietenii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a avut o apariţie încântătoare în ziua în care a împlinit 51 de ani. Vedeta a radiat de fericirii şi s-a fotografiat cu toţi invitaţii. Sarah, fiica sa cea mică, a strălucit şi ea. Anamaria Prodan a organizat o petrecere de 5 stele, iar tortul uriaş a făcut senzaţie.

Anamaria Prodan, răvăşitoare la petrecerea de ziua ei

O apariţie rară a avut-o Nuţi, cea care a avut grijă de copii în momentul în care Anamaria Prodan era plecată. Nuţi este o persoană extrem de apropiată de Anamaria Prodan. Mai mult, vedeta o consideră ca parte din familie pe femeia în care are încredere maximă. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI DE COLECŢIE DE LA PETRECEREA ANAMARIEI PRODAN)

A fost şi va rămâne un membru important al familiei noastre. O să ne fie greu să ne obişnuim fără ea. Şi cel mic îi duce lipsa. El ştia că atunci când plânge, Elena îl ia în braţe! Elena este o femeie care ne-a împărtăşit tuturor multă dragoste, cei mici o iubesc foarte mult. Dar, are şi ea 33 de ani şi se pregăteşte de nuntă, fiind foarte îndrăgostită de bărbatul care i-a cerut mâna. Dacă a plecat Elena, nu mai caut românce, căci nu mai găsesc un suflet aşa de mare ca al ei. Vreau o filipineză, căci sunt femei de treabă şi iubesc mult copiii„, a spus în trecut Anamaria Prodan despre Elena Fulgeanu, aşa cum o cheamă pe bona Nuţi, în perioada în care aceasta a fost pelcată alături de soţul său în Dubai pentru a munci.

Anamaria Prodan este implicată într-o nouă relaţie, însă a preferat să păstreze discreţia cu privire la iubitul său.

Reclamă

Am decis și eu, și copiii mei, să rămân doar eu în prim plan. Așa trebuia să o fac de la început. Este cineva în viața mea, este normal. Este un om care nu face parte din lumea asta. Nu este un golan, nu este un om fără școală. Este un om integru, un om puternic care nu este deloc interesat să fie în prim plan.

Bărbatul meu are însă un plus față de mulți alții. Are foarte multă demnitate și foarte multă școală. Eu zic că are tot ceea ce îi trebuie unui bărbat. E de vârstă apropiată cu mine. Niciodată nu o să mai îmi iau un bărbat mai mic decât mine. Trebuie să fie cineva care să mă susțină, care să mă ajute.

Trebuie să am ce să învăț de la el. Să facem o echipă în adevăratul sens al cuvântului, să nu trag doar eu la căruță. Să nu îl adun mort de beat de prin cârciumi, să nu vină cu prostituate acasă, să nu primesc telefoane și poze.

Reclamă 4 / 0/3

De fiecare dată când mi-am expus viața, s-au întâmplat numai rele. Și poate dacă îl lăsam pe fostul soț acolo unde îi era locul și nu-l făceam `soare` și `lună` și `stele` și nu îl băgam prin reality-show-uri să devină cunoscut și să îi fac o imagine din care trăiește și astăzi, crede-mă că nu îl băga nimeni în seamă.

Poate rămânea în Liga a doua, fără liceu terminat și așa mai departe. A fost greșeala mea. Și astăzi o regret pentru că aceste fete antrenate în oraș stau și pândesc gâștele astea de bărbați care își distrug imaginea și familia. Iar finalul lor va fi întotdeauna cumplit„, a spus Anamaria Prodan la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” Vezi toate știrile
Citește și