Închide meniul

Comparație senzațională între Harry Kane și Erling Haaland. Englezul scrie istorie în tricoul lui Bayern Munchen

Alex Ioniță Publicat: 17 decembrie 2023, 23:09 / Actualizat: 18 decembrie 2023, 1:05

Reclamă
Comparație senzațională între Harry Kane și Erling Haaland. Englezul scrie istorie în tricoul lui Bayern Munchen

Compatație senzațională între Harry Kane și Erling Haaland

Harry Kane / Profimedia

Comparație senzațională între Harry Kane și Erling Haaland. Atacantul englez, transferat în această vară la Bayern Munchen a bătut record după record în tricoul bavarezilor, iar acum scrie istorie în Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la transferul în Germania, atacantul echipei naționale din Anglia are cifre senzaționale. Înainte de ultimul meci al lui Bayern a reușit să marcheze 18 goluri în 13 partide. Totuși, după partida cu Stuttgart, cifrele acestuia din Bundesliga au ajuns la un alt nivel.

Comparație senzațională între Harry Kane și Erling Haaland. Ce a reușit atacantul de la Bayern

În meciul dintre Bayern Munchen și Stuttgart, Harry Kane a reușit să marcheze o „dublă” de senzație. Atacantul englez a dat lovitura încă din minutul 2 al partidei, după ce a primit o pasă excelentă de la Leroy Sane. La momentul respectiv,  Kane a înscris cu un șut pe jos, care s-a oprit direct în plasa porții.

Atacantul a mai înscris și în a doua repriză, mai exact în minutul 55. La acea fază, Kim Min-Jae a trimis mingea cu capul, în interiorul careului, iar englezul a înscris fără probleme în poarta oaspeților.

Având în vedere aceste reușite, Kane a ajuns la 20 de goluri marcate în Bundesliga, în doar 14 meciuri. Astfel, i-a depășit pe Uwe Seeler, legendă a fotbalului german, dar și pe Erling Haaland, care au ajuns la 20 de goluri în mai multe apariții.

Reclamă

Seeler a reușit să înscrie 20 de goluri în 21 de partide, în timp ce Erling Haaland a ajuns la această bornă în 22 de partide.

Cum arată camera de hotel pentru care Harry Kane plăteşte 11.500 de euro pe noapte

Kane a îmbrăcat tricoul lui Tottenham între 2009 şi 2023. A acceptat să plece din ţara natală după ce a fost tentat cu un salariu saptămânal de aproape 480.000 de euro (n.r. 20 de milioane de euro pe an). Până să găsească o casă permanentă pentru soţie şi cei patru copii, Kane a acceptat să locuiască în camera unui hotel de cinci stele (VEZI AICI GALERIA FOTO).

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit sursei citate anterior, atacantul bavarezilor a achitat deja 1 milion de euro pentru perioada în care a stat în hotelul inaugurat în 1958 şi aflat chiar în centrul oraşului Munchen. Este situat la 20 de minute de Allianz Arena.

Kane este tratat ca un „şeic”: are majordom şi este înconjurat de lux. Suita starului lui Bayern este situată în aripa istorică a hotelului, iar familia englezului beneficiază de o cameră de zi separată faţă de ceilalţi turişti cazaţi. Mai mult, Harry Kane are la dispoziţie două băi în care predomină marmura de Carraa, şase televizoare şi mai multe facilităţi de ultimă generaţie.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 3-1 e ACUM în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, foarte aproape de o victorie crucială! 21:45 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 1-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor Vezi toate știrile
Citește și