Închide meniul

S-a aflat când revine Vlad Chiricheş la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de fani

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 decembrie 2023, 22:05

Reclamă
S-a aflat când revine Vlad Chiricheş la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de fani

S-a aflat când revine Vlad Chiricheş la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de fani

Mihai Stoica şi Vlad Chiricheş / Profimediaimages

S-a aflat când revine Vlad Chiricheş la FCSB, după accidentarea care l-a ţinut departe de gazon din luna august. Operat în Finlanda, veteranul în vârstă de 34 de ani încă se recuperează şi nu va mai juca niciun meci din sezonul regulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a venit cu un nou pronostic primit de la medici. Oficialul roş-albaştrilor anunţă că, cel mai probabil, Elias Charalambous se va putea baza pe Chiricheş la jumătatea lunii martie, când este programată prima etapă din play-off.

S-a aflat când revine Vlad Chiricheş la FCSB

Chiricheş a bifat doar șapte meciuri la FCSB, după transferul din vară. Fundașul s-a accidentat în duelul cu UTA, și a fost înlocuit imediat în primul 11 de către Siyanbonga Ngezana.

Eu îmi doresc din toată inima ca după prima etapă de play-off să revină Vlad Chiricheș. Ar fi mai important decât orice transfer.

Ăsta e target-ul de la început, după prima etapă de play-off. Atunci e întreruperea ocazionată de meciurile echipei naționale. Recuperarea decurge foarte bine. Doarme dus”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă

MM a dezvăluit şu că, în momentul în care Chiricheş va decide să îşi încheie cariera de jucător, este aşteptat să continue la FCSB din postura de oficial. Ia în calcul să îi ofere chiar fostul post pe care l-a avut la liderul Ligii 1, acela de manager general.

Vlad Chiricheş, decizie rar întâlnită în fotbal

Chiricheş are salariu lunar de 40.000 de euro la FCSB, dar i-a transmis patronului că e pregătit să încaseze doar 5.000 de euro cât timp nu va evolua. Căpitanul naţionalei a suferit o ruptură musculară şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Este caracter frumos, Chiricheş. Când a venit la echipă a spus că nu vine pentru bani, ci pentru că mai vrea să joace fotbal. El are bani, are vreo 10-15 milioane de euro adunate. MM i-a spus după accidentare că s-au încercat toate cu el şi i-a spus că îi dăm 5000 de euro pentru a rămâne în club, să lucreze aici. A fost antrenat în toate cluburile mari, ştie fotbal.

Reclamă

Şi el a spus: ‘Uite cum facem. Îmi daţi 5000 de euro până în momentul când intru să joc. Că nu vreau să mă las. Dacă o să văd că nu pot să joc, o să mă las’. Eu, în ultimele două luni i-am dat 5000 de euro. Cine face aşa? De la 40.000 la 5000? El ia 5000 de euro până în momentul în care îşi revine. Apoi, când va intra pe teren, va reveni la salariul lui. Nu vrea să se lase.

Vrea să mai încerce. Să îi ajute Dumnezeu. Dar are un caracter frumos că putea să spună că are contract şi la revedere”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și