Închide meniul

Adi Mutu e în doliu! Sora „Briliantului” a făcut cel mai dureros anunţ: „Te voi iubi mereu!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 decembrie 2023, 10:33

Reclamă
Adi Mutu e în doliu! Sora „Briliantului a făcut cel mai dureros anunţ: „Te voi iubi mereu!

Adi Mutu e în doliu

Adrian Mutu, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Adi Mutu e în doliu chiar înainte de Crăciun. Mama antrenorului de la Neftchi Baku, Rodica Mutu, a murit la vârsta de 71 de ani. Chiar sora „Briliantului” a făcut cel mai dureros anunţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laura Mutu tocmai a transmis, pe reţelele sociale, un mesaj sfâşietor. Aceasta şi-a luat rămas bun de la mama ei, care a încetat din viaţă.

Adi Mutu e în doliu. Mama „Briliantului” a murit la 71 de ani

Drum lin către îngeri, MAMA! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit! Iubirea ta o voi purta în mine până la sfârșitul zilelor. TE VOI IUBI MEREU, MAMA!„, a scris sora lui Adrian Mutu.

Potrivit fanatik.ro, Rodica Mutu a pierdut lupta cu o boală cumplită. Tratamentul pe care îl urma mama lui Adi Mutu, de mai mult timp, nu a mai dat rezultate.

Rodica Mutu a contribuit din plin la cariera spectaculoasă a lui Adi Mutu, cel care este cel mai bun marcator din istoria naţionalei României, la egalitate cu Gică Hagi.

Reclamă
Reclamă 4

S-a dus la fotbal la 6 ani și 7 luni, la selecție, apoi a venit acasă și m-a certat. `Nu m-au primit că nu mă încadrez la vârstă! De ce m-ai născut în 1979 și nu în 1978?! Așa, eram la fotbal acum`, mi-a zis supărat. N-a făcut mai multe năzbâtii decât alții de vârsta lui, și-a văzut de fotbal.

Era îndrăgostit de stadionul din Trivale, acolo îl găseai tot timpul. Bărbatul meu, matematician fiind, ar fi vrut să-l tragă spre carte, spre matematică. Îi zicea să nu păcălească, să aleagă ori fotbalul, ori cartea. Eu am spus să-l lăsăm să facă orice vrea” spunea Rodica Mutu, anul trecut, pentru Libertatea.

Adi Mutu este aşteptat să revină de urgenţă în ţară, de la Baku.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu, aproape de a fi demis de la Neftchi Baku

Adi Mutu are probleme şi în carieră. Este aproape de a fi demis de conducătorii lui Neftchi Baku. Anunţul a fost făcut în Azerbaidjan de un cunoscut jurnalist. Acesta susţine că are informaţii de la club că „Briliantul” nu va mai prinde finalul anului ca antrenor la Nefchi.

Eşecul cu Qarabag (0-2) a scos-o din lupta la titlu pe Neftchi, care a ajuns pe locul 5, la 13 puncte de liderul Qarabag. Prosport.ro susţine că Mutu va ajunge la CFR, în locul lui Andrea Mandorlini.

Elchin Jafarov susţine că a primit un mesaj din partea conducerii lui Neftchi prin care era anunţat că zilele lui Adi Mutu la cârma echipei ar fi numărate.

Am primit un mesaj, iar potrivit informațiilor private pe care le dețin, conducerea clubului vrea să-l demită pe român cât mai curând posibil. Se pare că vor lua o decizie în acest sens la sfârșitul acestei luni sau la începutul lunii viitoare”, a spus Elchin Jafarov.

Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
21:39

Ianis Hagi a devenit „Messi din Carpaţi”! Presa internaţională l-a lăudat pe tricolor înainte de EURO 2024

21:05

Spaniolii au anunţat când va fi prezentat Kylian Mbappe la Real Madrid! Final de telenovelă pe Santiago Bernabeu

20:30

VideoŞi fanii intră în joc! Golurile celor mai talentaţi suporteri se transformă în 400.000 de premii

20:28

„Vrea să arate asta” Max Verstappen, sfătuit de Ralf Schumacher să plece de la Red Bull! Destinaţia perfectă pentru olandez

19:46

Carlo Ancelotti a făcut cel mai aşteptat anunţ înainte de finala Champions League: „El va fi titular”

19:46

OFICIAL | Gigi Becali a ratat marea lovitură a verii de pe piaţa transferurilor! Atacantul, convins de petrodolarii „şeicilor”

1 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 2 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 4 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 5 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 6 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi
Citește și