Închide meniul

Adi Mutu e în doliu! Sora „Briliantului” a făcut cel mai dureros anunţ: „Te voi iubi mereu!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 decembrie 2023, 10:33

Reclamă
Adi Mutu e în doliu! Sora „Briliantului a făcut cel mai dureros anunţ: „Te voi iubi mereu!

Adi Mutu e în doliu

Adrian Mutu, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Adi Mutu e în doliu chiar înainte de Crăciun. Mama antrenorului de la Neftchi Baku, Rodica Mutu, a murit la vârsta de 71 de ani. Chiar sora „Briliantului” a făcut cel mai dureros anunţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laura Mutu tocmai a transmis, pe reţelele sociale, un mesaj sfâşietor. Aceasta şi-a luat rămas bun de la mama ei, care a încetat din viaţă.

Adi Mutu e în doliu. Mama „Briliantului” a murit la 71 de ani

Drum lin către îngeri, MAMA! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit! Iubirea ta o voi purta în mine până la sfârșitul zilelor. TE VOI IUBI MEREU, MAMA!„, a scris sora lui Adrian Mutu.

Potrivit fanatik.ro, Rodica Mutu a pierdut lupta cu o boală cumplită. Tratamentul pe care îl urma mama lui Adi Mutu, de mai mult timp, nu a mai dat rezultate.

Rodica Mutu a contribuit din plin la cariera spectaculoasă a lui Adi Mutu, cel care este cel mai bun marcator din istoria naţionalei României, la egalitate cu Gică Hagi.

Reclamă

S-a dus la fotbal la 6 ani și 7 luni, la selecție, apoi a venit acasă și m-a certat. `Nu m-au primit că nu mă încadrez la vârstă! De ce m-ai născut în 1979 și nu în 1978?! Așa, eram la fotbal acum`, mi-a zis supărat. N-a făcut mai multe năzbâtii decât alții de vârsta lui, și-a văzut de fotbal.

Era îndrăgostit de stadionul din Trivale, acolo îl găseai tot timpul. Bărbatul meu, matematician fiind, ar fi vrut să-l tragă spre carte, spre matematică. Îi zicea să nu păcălească, să aleagă ori fotbalul, ori cartea. Eu am spus să-l lăsăm să facă orice vrea” spunea Rodica Mutu, anul trecut, pentru Libertatea.

Adi Mutu este aşteptat să revină de urgenţă în ţară, de la Baku.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu, aproape de a fi demis de la Neftchi Baku

Adi Mutu are probleme şi în carieră. Este aproape de a fi demis de conducătorii lui Neftchi Baku. Anunţul a fost făcut în Azerbaidjan de un cunoscut jurnalist. Acesta susţine că are informaţii de la club că „Briliantul” nu va mai prinde finalul anului ca antrenor la Nefchi.

Eşecul cu Qarabag (0-2) a scos-o din lupta la titlu pe Neftchi, care a ajuns pe locul 5, la 13 puncte de liderul Qarabag. Prosport.ro susţine că Mutu va ajunge la CFR, în locul lui Andrea Mandorlini.

Elchin Jafarov susţine că a primit un mesaj din partea conducerii lui Neftchi prin care era anunţat că zilele lui Adi Mutu la cârma echipei ar fi numărate.

Am primit un mesaj, iar potrivit informațiilor private pe care le dețin, conducerea clubului vrea să-l demită pe român cât mai curând posibil. Se pare că vor lua o decizie în acest sens la sfârșitul acestei luni sau la începutul lunii viitoare”, a spus Elchin Jafarov.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE SCOREBotoșani – Mioveni 0-0. Duel „încins” pentru Liga 1! 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 Vezi toate știrile
Citește și