Închide meniul

Motivul pentru care Rapid a plătit 1 milion de euro pentru transferul lui Ermal Krasniqi. Victor Angelescu: „E o sumă mică”

Alex Ioniță Publicat: 27 decembrie 2023, 18:52

Reclamă
Motivul pentru care Rapid a plătit 1 milion de euro pentru transferul lui Ermal Krasniqi. Victor Angelescu: E o sumă mică”

Motivul pentru care Rapid a plătit 1 milion de euro pentru transferul lui Ermal Krasniqi

Ermal Krasniqi, jucătorul lui CFR Cluj / Profimedia

Motivul pentru care Rapid a plătit 1 milion de euro pentru transferul lui Ermal Krasniqi. Victor Angelescu, acționarul minoritar al formației din Giulești a venit cu o explicație uluitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii din Giulești s-au înțeles cu CFR Cluj pentru transferul lui Krasniqi, care va încasa un salariu lunar de 18.000 de euro la formația pregătită de Cristiano Bergodi. Chiar dacă suma de transfer este una mare, rapidiștii cred că au dat lovitura cu jucătorul kosovar.

Motivul pentru care Rapid a plătit 1 milion de euro pentru transferul lui Ermal Krasniqi. Victor Angelescu crede că jucătorul își merită banii

Acționarul minoritar de la Rapid a menționat că, în opinia sa, Krasniqi își merită banii, chiar dacă nu a impresionat sub comanda lui Andrea Mandorlini, în acest sezon. Victor Angelescu și-a argumentat opinia și a menționat faptul că jucătorul din Kosovo, cotat de Transfermarkt la 1,2 milioane de euro, poate juca pe orice poziție din bandă.

„Cu Krasniqi e închis, suntem înțeleși cu toții, urmează să semnăm. Probabil mâine se va întâmpla. Nu am semnat că au fost zilele libere, am stat de Crăciun cu familiile. Suntem înțeleși cu CFR, nu e prima dată când transferăm de la ei. Suma este acolo (n.r. la un milion de euro).

Dacă stăm să ne uităm la acest sezon, nu are cifre impresionante, doar că CFR a schimbat sistemul și Krasniqi are o valoare mult mai mare decât ce a arătat în sistemul respectiv.

Reclamă

Poate fi o sumă mare, dacă ne uităm acum, dar dacă ne uităm la ce poți să iei pe Krasniqi când era în formă, e o sumă mică. Krasniqi poate juca oriunde în bandă. Va juca ori bandă stângă, ori bandă dreaptă”, a spus oficialul, potrivit digisport.ro.

Mihai Stoica, surprins de transferul lui Ermal Krasniqi la Rapid

Transferul lui Krasniqi la Rapid l-a surprins pe Mihai Stoica. Oficialul celor de la FCSB consideră că achiziţia celor de la Rapid se aseamănă cu cea a roş-albaştrilor, care l-au transferat pe Luis Phelipe de la Poli Iaşi.

De asemenea, Stoica este de părere că transferul lui Krasniqi la Rapid înseamnă că Petrila, un alt fost jucător din Gruia ajuns în Giuleşti, va deveni rezervă.

Reclamă 4 / 0/3

„Asemanătoare cu achiziţia noastră, Luis Phelipe, dublează anumite poziţii. Pe Luis Phelipe l-am văzut jucând în stânga, pe ax, pe când pe Krasniqi l-am văzut în stânga şi bandă dreaptă sistemul cu 5. Mi s-a părut interesant în prima poziţie. 

Nu ştiu dacă s-au gândit să-l tripleze pe Petrila sau să-l folosească apărător în partea cealaltă, că trebuie să sară unul dintre jucătorii importanţi. Nu-l văd jucând număr 10. A jucat doar cu Petrescu în stânga, când a atras atenţia.

Iar cu Lazio probabil a fost o discuţie, dar poate nu s-a conceretizat. Asta e suma de 1 milion sau sunt zvonuri? La noi Gigi spune tot, cu cifre. E o afacere bună făcută de CFR, că l-a luat cu 200.000. Înseamnă că văd calităţi de 1 milion”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Verstappen a plecat din pole-position 16:27 Manchester City – West Ham şi Arsenal – Everton, 18:00, LIVE SCORE! Se decide campioana din Premier League. Klopp, ultimul meci 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului 16:10 Oțelul – U Cluj 0-2. „Dubla” lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala barajul pentru cupele europene. Dorinel este OUT! 15:47 VIDEOCrawley a promovat în Championship! Victorie pe Wembley cu Crewe, live în AntenaPLAY 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 14:45 Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și