Închide meniul

Mihai Stoica, surprins de transferul lui Ermal Krasniqi la Rapid: „Nu ştiu dacă s-au gândit”

Alex Masgras Publicat: 27 decembrie 2023, 10:37 / Actualizat: 27 decembrie 2023, 12:05

Reclamă
Mihai Stoica, surprins de transferul lui Ermal Krasniqi la Rapid: „Nu ştiu dacă s-au gândit

Mihai Stoica, surprins de transferul lui Ermal Krasniqi la Rapid

Ermal Krasniqi, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica a fost surprins de transferul lui Ermal Krasniqi la Rapid. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB a vorbit despre cea mai nouă achiziţie a rivalie din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ermal Krasniqi, atacantul din Kosovo, care a evoluat în ultimul an la CFR Cluj, va semna cu Rapid.

Mihai Stoica, surprins de transferul lui Ermal Krasniqi la Rapid

Transferul lui Krasniqi la Rapid l-a surprins pe Mihai Stoica. Oficialul celor de la FCSB consideră că achiziţia celor de la Rapid se aseamănă cu cea a roş-albaştrilor, care l-au transferat pe Luis Phelipe de la Poli Iaşi.

De asemenea, Stoica este de părere că transferul lui Krasniqi la Rapid înseamnă că Petrila, un alt fost jucător din Gruia ajuns în Giuleşti, va deveni rezervă.

„Asemanătoare cu achiziţia noastră, Luis Phelipe, dublează anumite poziţii. Pe Luis Phelipe l-am văzut jucând în stânga, pe ax, pe când pe Krasniqi l-am văzut în stânga şi bandă dreaptă sistemul cu 5. Mi s-a părut interesant în prima poziţie.

Reclamă

Nu ştiu dacă s-au gândit să-l tripleze pe Petrila sau să-l folosească apărător în partea cealaltă, că trebuie să sară unul dintre jucătorii importanţi. Nu-l văd jucând număr 10. A jucat doar cu Petrescu în stânga, când a atras atenţia.

Iar cu Lazio probabil a fost o discuţie, dar poate nu s-a conceretizat. Asta e suma de 1 milion sau sunt zvonuri? La noi Gigi spune tot, cu cifre. E o afacere bună făcută de CFR, că l-a luat cu 200.000. Înseamnă că văd calităţi de 1 milion”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Dan Şucu a anunţat lovitura de proporţii pe piaţa transferurilor

Dan Şucu a anunţat lovitura de proporţii pe piaţa transferurilor în a doua zi de Crăciun. Acţionarul majoritar al Rapidului a spus că a plătit un milion de euro pentru transferul lui Ermal Krasniqi.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Şucu a luat al treilea jucător kosovar la Rapid, după Albion Rrahmani şi Florent Hasani. Este vorba de Ermal Krasniqi, jucător pe care l-a dorit şi Gigi Becali la FCSB.

„Băieţii mei mi-au spus că da. Am avut o înţelegere cu CFR-ul. Era doar o problema cu pretenţiile salariale ale jucătorului care erau prea mari. Dar ne-am înţeles. M-a lovit ceva? Nu. Îmi iese un milion de euro din buzunar. Asta e o lovitură mare. Da, atât am plătit. Dacă vrei să o numeşti o lovitură, poţi să o numeşti o lovitură”,a spus Dan Şucu în exclusivutate pentru AS.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și