Închide meniul
VIDEO

Un şoricel a intrat pe terenul lui Manchester City, la pauza meciului cu Sheffield United. Ce s-a întâmplat imediat

Antena Sport Publicat: 30 decembrie 2023, 19:20

Reclamă
Un şoricel a intrat pe terenul lui Manchester City, la pauza meciului cu Sheffield United. Ce s-a întâmplat imediat

Un şoricel a intrat pe terenul lui Manchester City, la pauza meciului cu Sheffield United

Un şoricel a intrat pe terenul lui Manchester City, la pauza meciului cu Sheffield United - Sky Sports

Un şoricel a intrat pe terenul lui Manchester City. Momentul a venit la pauza meciului cu Sheffield United, câştigat de echipa lui Pep Guardiola, cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În pauza partidei, un şoricel a luat-o la goană nestingherit pe iarba de pe Ettihad, trecând printre picioarele unui angajat al televiziunii care a produs meciul.

Un şoricel a intrat pe terenul lui Manchester City, la pauza meciului cu Sheffield United

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Sky Sports (@skysports)

Şoricelul s-a ascuns apoi sub o ladă frigorifică, de unde oamenii din stafful lui Manchester City au reuşit să îl pună pe fugă, înainte de reluarea reprizei secunde.

Meciul a adus a doua victorie consecutivă a lui Manchester City, în Premier League. „Cetăţenii” sunt la două puncte de liderul Liverpool, care mai are şi un meci de disputat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului Vezi toate știrile
Citește și