Închide meniul

Ultima etapă a anului din Premier League. Luton – Chelsea 2-3, Manchester City – Sheffield United 2-0. Toate rezultatele zilei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 decembrie 2023, 18:55

Ultima etapă a anului din Premier League. Luton – Chelsea 2-3, Manchester City – Sheffield United 2-0. Toate rezultatele zilei

Jucătorii lui Manchester City

Manchester City - Sheffield United / Profimediaimages

Meciurile din ultima etapă a anului din Premier League au putut fi urmărite în format LIVE SCORE pe AS.ro. Granzii Manchester City şi Chelsea au reuşit să câştige ultimele lor meciuri din 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Erling Haaland în tribună, Pep Guardiola a reuşit să o învingă pe Sheffield United, scor 2-0, şi s-a apropiat la două puncte de liderul Liverpool. „Cormoranii” au luni derby cu Newcastle. Jucătorii lui Jurgen Klopp nu îşi permit paşi greşiţi, mai ales că au fost egalaţi la puncte de Aston Villa.

Ultima etapă a anului din Premier League, LIVE SCORE pe AS.ro

  • Luton – Chelsea 2-3
  • Aston Villa – Burnley 3-2
  • Crystal Palace – Brentford 3-1
  • Manchester City – Sheffield United 2-0
  • Wolves – Everton 3-0

Update 18.55: Aston Villa – Burnley 3-2. Ce nebunie! Douglas Luiz a declanşat nebunia în minutul 90! A marcat din penalty. La acest scor Villa revine pe locul secund, la egalitate cu Liverpool

Update 18.40: Aston Villa – Burnley 2-2. Foster a restabilit egalitatea în minutul 72.

Update 18.25: Wolves – Everton 3-0. Cunha şi-a trecut în cont şi un assist, pentru Dawson!

Reclamă

Update 18.22: Crystal Palace – Brentford 3-1. Olise a reuşit „dubla”!

Update 18.20: Manchester City – Sheffield United 2-0. Julian Alvarez a dublat avantajul campioanei Angliei, din pasa lui Foden

Update 18.15: Wolves – Everton 2-0. Cunha, gol din pasa decisivă a lui Hee-Chan.

Reclamă 4 / 0/3

Update 17.42: Aston Villa – Burnley 2-1. Aston Villa a trecut din nou în avantaj. Watkins i-a oferit o pasă de gol şi lui Diaby.

Update 17.40: Crystal Palace – Brentford 2-1. Gazdele au întors scorul. Eze a finalizat cu gol o fază superbă. Portarul nu a avut nicio şansă!

Update 17.35: Aston Villa – Burnley 1-1. Oaspeţii au restabilit imediat egalitatea. Amdouni a trimis mingea în poartă, din apropiere!

Update 17.30: Aston Villa – Burnley 1-0. Bailey a punctat din pasa lui Ollie Watkins.

Update 17.25: Wolves – Everton 1-0. Kilman a fost pe fază şi a înscris în poarta lui Pickford.

Update 17.15: Crystal Palace – Brentford 1-1. Olise a restabilit imediat egalitatea. În minutul 14, a trimis în poartă mingea centrată perfect de Jordan Ayew.

Update 17.15: Manchester City – Sheffield United 1-0. Rodri a finalizat superb, din marginea careului.

Reclamă

Update 17.05: Crystal Palace – Brentford 0-1. Lewis-Potter a marcat din pasa lui Rasmussen

Update 17.00: Au început meciurile Aston Villa – Burnley, Crystal Palace – Brentford, Manchester City – Sheffield United şi Wolves – Everton!

Update 16.20: Luton – Chelsea 2-3. Final de meci. Chelsea a câştigat şi este pe locul 10 în Premier League.  Luton rămâne pe loc de retrogradare.

Update 16.15: Luton – Chelsea 2-3. Revenire spectaculoasă a gazdelor, care au marcat două goluri în decurs de 7 minute. Au înscris Barkley şi Adebayo.

Update 16.00: Luton – Chelsea 0-3. Palmer face cel mai bun meci în tricoul londonezilor. A reuşit „dubla” în minutul 70. El a pasat decisiv şi la golul lui Madueke.

Update 15.08: Luton – Chelsea 0-2. Madueke a dublat avantajul „albaştrilor” cu un şut fabulos din interiorul careului. Chiar dacă avea doi fundaşi ai gazdelor în faţă, a găsit execuţia perfectă. A şutat violent şi a trimis mingea în vinclul porţii lui Luton.

Update 14.43: Luton – Chelsea 0-1. Palmer a deschis scorul în minutul 12. A profitat de o eroare a portarului advers, a preluat mingea în careu şi a şutat năprasnic la colţul lung. Mingea s-a oprit în plasa laterală.

Update 14.30: A început primul meci al zilei, Luton – Chelsea!

Manchester United este pe locul 7 înaintea etapei a 20-a din Premier League. Tocmai a reuşit o revenire spectaculoasă cu Aston Villa şi a câştigat cu 3-2 după ce a revenit de la 0-2. A pus capăt unei serii de trei meciuri fără victorie. Pentru „diavoli” urmează confurntarea cu Nottingham.

Meciurile zilei din Premier League:

Derby-ul etapei, Liverpool – Newcastle, este programat luni. Arsenal le poate sufla „cormoranilor” primul loc, cel puţin pentru o zi, în cazul în care reuşesc să câştie pe terenul lui Fulham.

Când va reveni Erling Haaland la Manchester City

Atacantul norvegian Erling Haaland este aşteptat să revină în ianuarie la echipa de fotbal Manchester City, după ce lipseşte de câteva săptămâni din cauza fracturii de stres de la picior, transmite EFE, notează agerpres.ro.

Haaland a ratat ultimele şase partide ale campioanei Angliei, inclusiv cele de la Cupa Mondială a Cluburilor din Arabia Saudită şi cea cu Everton (3-1) de miercuri.

După meciul cu Everton, Pep Guardiola a spus că atacantul norvegian va reveni când îi vor dispărea durerile şi speră că va conta din nou pe el în ianuarie.

Haaland, golgheterul la zi din Premier League cu 14 goluri din 15 meciuri, va rata meciul cu Sheffield United din 30 decembrie şi aproape sigur cel cu Huddersfield Town din turul trei al Cupei Angliei (7 ianuarie). Revenirea lui ar putea avea loc la jocul cu Newcastle United din 13 ianuarie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și