Închide meniul

„Acord între Tottenham și Radu Drăgușin!” Fabrizio Romano a făcut anunțul momentului. Suma de transfer va fi uriașă!

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 decembrie 2023, 16:08

Reclamă
„Acord între Tottenham și Radu Drăgușin! Fabrizio Romano a făcut anunțul momentului. Suma de transfer va fi uriașă!

Radu Drăgușin, cel mai scump jucător român din istorie după transferul la Tottenham

Radu Drăgușin, în tricoul României / Profimedia

Fabrizio Romano anunță că s-a ajuns la un acord între Tottenham și Radu Drăgușin. Internaționalul român este aproape de a fi transferat de gruparea din Premier League, iar suma care va intra în conturile lui Genoa este uriașă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin este pe punctul de a deveni cel mai scump jucător român din istorie. Negocierile purtate sunt pe ultima sută de metri. Fundașul de 21 de ani și-a dat acordul și mai trebuie să bată palma cluburile.

Fabrizio Romano: „Acord între Tottenham și Radu Drăgușin!”

Specialist în materie de transferuri, Fabrizio Romano a anunțat că Tottenham este dispusă să achite 25 de milioane de euro. Genoa ține însă de preț și vrea cu 5 milioane mai mult! Chiar și așa, se poate ajunge în următoarele ore la o înțelegere.

Radu Drăgușin a acceptat deja propunerea lui Tottenham pentru un contract pe lungă durată. Negocierile cu Genoa pentru fundașul român sunt în desfășurare.

Genoa vrea 30 de milioane de euro în schimbul lui Drăgușin, Spurs încearcă să obțină transferul pentru 25 de milioane de euro. Negocierile avansează”, a precizat Fabrizio Romano.

Reclamă

Cotă românului a explodat în ultima perioadă. Dacă în octombrie, Drăguşin valora 10 milioane de euro, conform transfermarkt.de, acum cota sa a ajuns la 20 de milioane de euro.

Transferul stelar al lui Radu Drăguşin e aproape făcut

Tottenham pare să fi câștigat lupta pentru semnătura lui Drăgușin. Newcastle, Barcelona sau Manchester United au mai fost echipele care s-au interesat de fundașul lui Genoa.

Reclamă 4 / 0/3

Am confirmat public că m-am văzut cu cei de la Tottenham, am avut o discuție amplă, au cerut informații despre caracterul lor, despre lucruri care nu se văd pe statistici.

Despre cum e el, cum se antrenează, obiectivele lui, iar de aici nu pot să mă implic doar eu”, a spus Manea, citat de digisport.ro.

Reacţia lui Radu Drăguşin, după golul magnific din Genoa – Inter 1-1

Reacţia lui Radu Drăguşin, după golul magnific din Genoa – Inter 1-1. Internaţionalul român a marcat un gol superb cu capul şi şi-a ajutat echipa să obţină un punct cu liderul din Serie A.

La finalul partidei, Drăguşin a făcut referire şi la viitorul său. Fabrizio Romano a anunţat că fundaşul român are şanse mari să ajungă la Tottenham. Drăguşin mai are contract cu Genoa până în vara anului viitor. 20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin, conform Transfermarkt.

O seară în care am dat totul pe teren. Ştiam că este foarte greu, dar am dat totul și până la urmă am adus acasă un punct. Acasă totul pare mai uşor, pentru că avem fanii noştri care ne împing de la spate. Poate avem un impuls în plus.

Nu știu (n.r. despre viitorul său la Genoa), va trebui să vedem, dar vom ajunge la o înțelegere”, a spus Radu Drăguşin, conform tuttomercatoweb.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” Vezi toate știrile
Citește și