Închide meniul

„Acord între Tottenham și Radu Drăgușin!” Fabrizio Romano a făcut anunțul momentului. Suma de transfer va fi uriașă!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 decembrie 2023, 16:08

„Acord între Tottenham și Radu Drăgușin! Fabrizio Romano a făcut anunțul momentului. Suma de transfer va fi uriașă!

Radu Drăgușin, cel mai scump jucător român din istorie după transferul la Tottenham

Radu Drăgușin, în tricoul României / Profimedia

Fabrizio Romano anunță că s-a ajuns la un acord între Tottenham și Radu Drăgușin. Internaționalul român este aproape de a fi transferat de gruparea din Premier League, iar suma care va intra în conturile lui Genoa este uriașă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin este pe punctul de a deveni cel mai scump jucător român din istorie. Negocierile purtate sunt pe ultima sută de metri. Fundașul de 21 de ani și-a dat acordul și mai trebuie să bată palma cluburile.

Fabrizio Romano: „Acord între Tottenham și Radu Drăgușin!”

Specialist în materie de transferuri, Fabrizio Romano a anunțat că Tottenham este dispusă să achite 25 de milioane de euro. Genoa ține însă de preț și vrea cu 5 milioane mai mult! Chiar și așa, se poate ajunge în următoarele ore la o înțelegere.

Radu Drăgușin a acceptat deja propunerea lui Tottenham pentru un contract pe lungă durată. Negocierile cu Genoa pentru fundașul român sunt în desfășurare.

Genoa vrea 30 de milioane de euro în schimbul lui Drăgușin, Spurs încearcă să obțină transferul pentru 25 de milioane de euro. Negocierile avansează”, a precizat Fabrizio Romano.

Reclamă

Cotă românului a explodat în ultima perioadă. Dacă în octombrie, Drăguşin valora 10 milioane de euro, conform transfermarkt.de, acum cota sa a ajuns la 20 de milioane de euro.

Transferul stelar al lui Radu Drăguşin e aproape făcut

Tottenham pare să fi câștigat lupta pentru semnătura lui Drăgușin. Newcastle, Barcelona sau Manchester United au mai fost echipele care s-au interesat de fundașul lui Genoa.

Reclamă 4 / 0/3

Am confirmat public că m-am văzut cu cei de la Tottenham, am avut o discuție amplă, au cerut informații despre caracterul lor, despre lucruri care nu se văd pe statistici.

Despre cum e el, cum se antrenează, obiectivele lui, iar de aici nu pot să mă implic doar eu”, a spus Manea, citat de digisport.ro.

Reacţia lui Radu Drăguşin, după golul magnific din Genoa – Inter 1-1

Reacţia lui Radu Drăguşin, după golul magnific din Genoa – Inter 1-1. Internaţionalul român a marcat un gol superb cu capul şi şi-a ajutat echipa să obţină un punct cu liderul din Serie A.

La finalul partidei, Drăguşin a făcut referire şi la viitorul său. Fabrizio Romano a anunţat că fundaşul român are şanse mari să ajungă la Tottenham. Drăguşin mai are contract cu Genoa până în vara anului viitor. 20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin, conform Transfermarkt.

O seară în care am dat totul pe teren. Ştiam că este foarte greu, dar am dat totul și până la urmă am adus acasă un punct. Acasă totul pare mai uşor, pentru că avem fanii noştri care ne împing de la spate. Poate avem un impuls în plus.

Nu știu (n.r. despre viitorul său la Genoa), va trebui să vedem, dar vom ajunge la o înțelegere”, a spus Radu Drăguşin, conform tuttomercatoweb.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
Vezi toate știrile
Citește și