Închide meniul

Cei mai valoroși jucători din Liga 1, în prima zi din 2024! FCSB domină autoritar TOP 10

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 ianuarie 2024, 12:17

Reclamă
Cei mai valoroși jucători din Liga 1, în prima zi din 2024! FCSB domină autoritar TOP 10

Cei mai valoroși jucători din Liga 1, în prima zi din 2024

Jucătorii din Liga 1 cu cele mai bune cote de piață / Colaj Profimediaimages

Ei sunt cei mai valoroși jucători din Liga 1, în prima zi din 2024. Într-un TOP 10 al cotelor fotbaliștilor din campionatul României, FCSB domină autoritar și are cinci reprezentanți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali are motive de bucurie. Podiumul fotbaliștilor cu cea mai bună cotă din Liga 1 este format exclusiv din jucători de la FCSB. Darius Olaru este pe primul loc în clasamentul făcut de Transfermarkt. Căpitanul roș-albaștrilor valorează 6.5 milioane de euro, potrivit sursei citate.

Cei mai valoroși jucători din Liga 1, în prima zi din 2024

Pe locul secund este Florinel Coman, iar al treilea este Octavian Popescu. În TOP 10 mai sunt alți doi sportivi de la FCSB, Ștefan Târnovanu și Andrea Compagno.

Universitatea Craiova are 2 jucători în clasament, în timp ce Rapid, CFR Cluj și Farul vin cu câte un reprezentant.

Așa arată TOP 10 al jucătorilor din Liga 1 cu cea mai bună cotă de piață:

Reclamă

1. Darius Olaru (25 de ani) – FCSB – 6.5 milioane de euro
2. Florinel Coman (25 de ani) – FCSB – 5 milioane de euro
3. Octavian Popescu (21 de ani) – FCSB – 3.4 milioane de euro
4. Cristian Manea (26 de ani) – CFR Cluj – 3.2 milioane de euro
5. Alexandru Mitriță (28 de ani) – Universitatea Craiova – 2.8 milioane de euro
6. Horațiu Moldovan (25 de ani) – Rapid – 2.6 milioane de euro
7. Tudor Băluță (24 de ani) – Farul – 2.6 milioane de euro
8. Ștefan Târnovanu (23 de ani) – FCSB – 2.5 milioane de euro
9. Andrei Ivan (26 de ani) – Universitatea Craiova – 2.4 milioane de euro
10. Andrea Compagno (27 de ani) – FCSB – 2.3 milioane de euro

De altfel, FCSB oferă și cei mai buni marcatori ai Ligii 1 după primele 21 de etape. Darius Olaru are 10 goluri, în timă ce Florinel Coman a marcat de 9 ori. Tot cu 9 reușite sunt Aurelian Chițu (FCU Craiova), Eduard Florescu (FC Botoșani), Dan Nistor (U Cluj) și Alexandru Pop (Oțelul).

Florinel Coman, sfătuit să plece de urgență de la FCSB

Florinel Coman este sfătuit să plece de urgență de la FCSB. Chiar fostul căpitan al roș-albaștrilor, Florin Tănase, i-a transmis să nu mai stea pe gânduri dacă primește vreo ofertă în această iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

Ca și Darius Olaru, „Mbappe” Coman are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro. Atacantul în vârstă de 25 de ani este unul dintre cei mai în formă jucători din Liga 1. În 19 meciuri din această stagiune a înscris 9 goluri și a oferit 8 pase decisive.

Tănase îl așteaptă pe starul lui Gigi Becali la arabi. El a plecat în vara anului trecut de la vicecampioana României. Al-Jazira îi achita atunci clauza de reziliere de 3 milioane de euro.

(Reporter: Îl aştepţi pe Coman în zona arabă?) Da, de ce nu? Sper să facă și el pasul la o echipă în străinătate, pentru că merită.

Să plece cu primul tren (n.r. dacă ar trebui ca Florinel Coman să plece acum sau să aștepte până după EURO 2024), nu știi dacă mai vine. Eu asta l-aș sfătui”, a declarat Florin Tănase pe aeroport.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
mai
0:03
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua
23:45 VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom 23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat Vezi toate știrile
Citește și