Închide meniul
Foto

Iubita de 20 de ani a lui Ionuț Radu a purtat cea mai transparentă rochie în noaptea de Revelion! Apariție răvășitoare

Publicat: 1 ianuarie 2024, 15:32

Reclamă
Iubita de 20 de ani a lui Ionuț Radu a purtat cea mai transparentă rochie în noaptea de Revelion! Apariție răvășitoare

Iubita de 20 de ani a lui Ionuț Radu a purtat cea mai transparentă rochie în noaptea de Revelion

Francesca Cuccuru este într-o relație cu Ionuț Radu / Colaj Instagram

Iubita de 20 de ani a lui Ionuț Radu, Francesca Cuccuru, a purtat cea mai transparentă rochie în noaptea de Revelion. Italianca a întors toate privirile la petrecerea de la care pare să fi lipsit portarul naționalei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francesca a postat mai multe imagini pe contul ei de Instagram, acolo unde are 100.000 de urmăritori. Ea a avut o apariție răvășitoare, care nu a putut trecută neobservată (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Iubita lui Ionuț Radu a purtat cea mai transparentă rochie în noaptea de Revelion

Francesca a purtat o rochie neagră, transparentă, și le-a arătat fanilor cum l-a dat peste cap pe Ionuț Radu. „Wow”, „Superbă” sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Un nou an fericit„, a fost mesajul tinerei care s-ar fi distrat fără internaționalul român. Bournemouth, echipa la care este împrumutat Ionuț Radu, a jucat pe 31 decembrie împotriva lui Tottenham. Portarul de 26 de ani nu a fost nici măcar rezervă.

Ionuț Radu a evitat să posteze vreo fotografie de la petrecerea de Revelion. Totuși, nu pare să fi avut loc o „ruptură” între el și Francesca. Amândoi continuă să aibă mai multe fotografii, pe rețelele sociale, în care apar împreună.

Reclamă

Portarul român este într-o relaţie cu Francesca de aproximativ un an. S-au cunoscut în Italia şi s-au mutat împreună în perioada în care Radu a apărat buturile lui Auxerre.

Îmi place câte puțin din tot, dar aici la Auxerre am un bucătar foarte bun: iubita mea, Francesca. Îmi pregătește linguine cu roșii cherry și busuioc, culorile steagului italian. Suntem împreună de șapte luni. Ne-am cunoscut pe rețelele sociale și ne-am mutat imediat împreună. Ea are 20 de ani, vine din Sassari și este studentă. Luăm lucrurile pas cu pas”, a spus Radu în gazzetta.it.

În vară, Ionuţ Radu a prezentat-o pe iubita lui familiei. A adus-o la Bucureşti şi a petrecut momente speciale alături de ea. Francesca l-a şi filmat pe internaţionalul român în timp ce se îmbrăţişa cu sora lui, Anastasia Radu. Ea îi calcă pe urme fratelui ei şi joacă fotbal. Este legitimată la FC Voluntari şi a adunat selecţii la naţionala U16 a României.

Reclamă 4 / 0/3

Gazzetta dello Sport l-a inclus pe Ionuț Radu în topul eșecurilor din acest mileniu

Conform unei analize întocmite de Gazzetta dello Sport, Andrei Radu a fost inclus în primul 11 al dezamăgirilor din acest mileniu, din fotbalul italian. Italienii nu au uitat de gafa colosală a acestuia, din meciul cu Bologna, dar au subliniat faptul că portarul a avut evoluții modeste și pe vremea când a apărat poarta celor de la Cremonese.

Eroarea decisivă din meciul Bologna – Inter de anul trecut i-a costat titlul pe nerazzurri. La aceasta se adaugă perioada nefastă de la Cremonese, de unde ne amintim alte inexactități ale lui. E un portar cu calitate, dar trebuie să se regăsească. Acum e împrumutat la Bournemouth”, au notat italienii de la Gazzetta dello Sport.

În primăvara anului trecut, în partida dintre Inter și Bologna, Ionuț Radu a șutat pe lângă minge, iar nerazzurri erau învinși cu 2-1 de către Bologna. Fiind pe final de sezon, partida a cântărit enorm pentru trupa de pe Giuseppe Meazza, care a pierdut titlul în defavoarea rivalei AC Milan.

Cum arată primul 11 al eșecurilor din acest mileniu, conform Gazzetta dello Sport

Ionuț Radu – Ahmed Hegazy, Matias Rodriguez, Gregory van der Wiel, Denis Vavro – Cristian Rodriguez, Costinha, Mauro Formica – Diego Tristan, Ze Eduardo, Atsushi Yanagisawa

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și