Închide meniul

Surpriză de proporţii! Care este românul mai bogat decât Ion Ţiriac. Anunţul care dă toate topurile peste cap

Antena Sport Publicat: 1 ianuarie 2024, 16:44

Reclamă
Surpriză de proporţii! Care este românul mai bogat decât Ion Ţiriac. Anunţul care dă toate topurile peste cap

Care este românul mai bogat decât Ion Ţiriac

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment - Hepta

Românul mai bogat decât Ion Ţiriac este Gigi Becali. Cel puţin asta anunţă Dumitru Dragomir. Ţiriac are o avere estimată la 2.1 miliarde de dolari, dar fostul şef de la Ligă susţine că patronul FCSB ar avea mai mulţi bani cash decât fostul jucător de tenis. Asta chiar dacă în Topul Capital din 2022, Becali avea o avere estimată la 400 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Acum, dacă vinde ce are, Gigi ia peste un miliard de euro. Cash, da! Cred că-i acolo, la bătaie cu el. Are proprietăți mai multe Țiriac, a făcut minuni. Știe și să se distreze, cu avioane, astea, pleacă la vânătoare. Gigi n-are nicio distracție, nimic! Care e singura lui distracție? Fotbalul! În rest, n-are nimic.

Care este românul mai bogat decât Ion Ţiriac

El numai în dogme trăiește. Nu are decât bucuria religioasă. Nu mai are alte bucurii. Și sportul. Dacă se lasă de fotbal, să mă și audă, nu o duce 5 ani. El știe treaba asta, îi dă adrenalină, speranță de viață. Rezultatele astea, ba urci, ba cobori”, a spus Dragomir, citat de fanatik.ro.

În topul întocmit de americanii de la Forbes, Ţiriac este pe locul secund între români (2.1 miliarde de dolari), cel care l-a depăşit fiind Daniel Dineş (2.8). Ceilalţi miliardari români sunt Dragoş Paval (1.7), Ion Stoica (1.2), Andrei Paval şi Matei Zaharia (1.2).

Ion Ţiriac, investiţia anului 2024 în România

Ion Ţiriac va face investiţia anului 2024 în România. Anunţul a fost făcut de Primăria Braşov, care susţine că Fundaţia Ion Ţiriac va plăti construcţia unui complex sportiv în Braşov, compus dintr-un patinoar şi o bază sportivă, care poate ajunge la 4 milioane de euro.

Reclamă

Ţiriac va plăti astfel terenul unde va fi amenajat ansamblul, dar şi toate cheltuielile construcţiei. Miliardarul român nu va cere nimic statului, dar pune o condiţie care poate aduce o schimbare majoră în sportul românesc: patinoarul să fie destinat copiilor, care pot ajunge viitorii campioni ai României.

„Fundația Țiriac va cumpăra un teren, Fundația Țiriac va investi în construirea unui patinoar, Fundația Țiriac va investi în dotarea acestui patinoar și inclusiv în retehnologizările ulterioare. Municipiul va asigura cheltuielile operaționale necesare funcționării și totodată un cadru organizatoric pentru copiii brașoveni, astfel încât ei să aibă acces la antrenori calificați, la echipamente și să-și desfășoare într-un cadru organizat antrenamentele de sporturi pe gheață, fie că vorbim despre hochei sau despre patinajul artistic.

Sunt obiectivele de la care am pornit în colaborarea cu Fundația Țiriac. Ceea ce a cerut Fundația Țiriac a fost ca destinați acestui patinoar să fie în principal pentru copii și juniori și ne asigurăm că facem aceste lucruri nu doar astăzi, ci și pe o perioadă de zeci de ani de acum încolo“, a declarat primarul Allen Coliban.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 Vezi toate știrile
Citește și