Închide meniul

Surpriză de proporţii! Care este românul mai bogat decât Ion Ţiriac. Anunţul care dă toate topurile peste cap

Antena Sport Publicat: 1 ianuarie 2024, 16:44

Reclamă
Surpriză de proporţii! Care este românul mai bogat decât Ion Ţiriac. Anunţul care dă toate topurile peste cap

Care este românul mai bogat decât Ion Ţiriac

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment - Hepta

Românul mai bogat decât Ion Ţiriac este Gigi Becali. Cel puţin asta anunţă Dumitru Dragomir. Ţiriac are o avere estimată la 2.1 miliarde de dolari, dar fostul şef de la Ligă susţine că patronul FCSB ar avea mai mulţi bani cash decât fostul jucător de tenis. Asta chiar dacă în Topul Capital din 2022, Becali avea o avere estimată la 400 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Acum, dacă vinde ce are, Gigi ia peste un miliard de euro. Cash, da! Cred că-i acolo, la bătaie cu el. Are proprietăți mai multe Țiriac, a făcut minuni. Știe și să se distreze, cu avioane, astea, pleacă la vânătoare. Gigi n-are nicio distracție, nimic! Care e singura lui distracție? Fotbalul! În rest, n-are nimic.

Care este românul mai bogat decât Ion Ţiriac

El numai în dogme trăiește. Nu are decât bucuria religioasă. Nu mai are alte bucurii. Și sportul. Dacă se lasă de fotbal, să mă și audă, nu o duce 5 ani. El știe treaba asta, îi dă adrenalină, speranță de viață. Rezultatele astea, ba urci, ba cobori”, a spus Dragomir, citat de fanatik.ro.

În topul întocmit de americanii de la Forbes, Ţiriac este pe locul secund între români (2.1 miliarde de dolari), cel care l-a depăşit fiind Daniel Dineş (2.8). Ceilalţi miliardari români sunt Dragoş Paval (1.7), Ion Stoica (1.2), Andrei Paval şi Matei Zaharia (1.2).

Ion Ţiriac, investiţia anului 2024 în România

Ion Ţiriac va face investiţia anului 2024 în România. Anunţul a fost făcut de Primăria Braşov, care susţine că Fundaţia Ion Ţiriac va plăti construcţia unui complex sportiv în Braşov, compus dintr-un patinoar şi o bază sportivă, care poate ajunge la 4 milioane de euro.

Reclamă

Ţiriac va plăti astfel terenul unde va fi amenajat ansamblul, dar şi toate cheltuielile construcţiei. Miliardarul român nu va cere nimic statului, dar pune o condiţie care poate aduce o schimbare majoră în sportul românesc: patinoarul să fie destinat copiilor, care pot ajunge viitorii campioni ai României.

„Fundația Țiriac va cumpăra un teren, Fundația Țiriac va investi în construirea unui patinoar, Fundația Țiriac va investi în dotarea acestui patinoar și inclusiv în retehnologizările ulterioare. Municipiul va asigura cheltuielile operaționale necesare funcționării și totodată un cadru organizatoric pentru copiii brașoveni, astfel încât ei să aibă acces la antrenori calificați, la echipamente și să-și desfășoare într-un cadru organizat antrenamentele de sporturi pe gheață, fie că vorbim despre hochei sau despre patinajul artistic.

Sunt obiectivele de la care am pornit în colaborarea cu Fundația Țiriac. Ceea ce a cerut Fundația Țiriac a fost ca destinați acestui patinoar să fie în principal pentru copii și juniori și ne asigurăm că facem aceste lucruri nu doar astăzi, ci și pe o perioadă de zeci de ani de acum încolo“, a declarat primarul Allen Coliban.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și