Închide meniul

Turcii anunţă lovitura pregătită de Olimpiu Moruţan! Antrenorul uriaş care insistă pentru mijlocaşul român

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2024, 12:51

Reclamă
Turcii anunţă lovitura pregătită de Olimpiu Moruţan! Antrenorul uriaş care insistă pentru mijlocaşul român

Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut "gestul secolului" cu Galatasaray

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci la Ankaragucu/ Twitter Ankaragucu

Turcii anunţă lovitura pregătită de Olimpiu Moruţan. Fostul jucător al FCSB-ului este pe lista de transferuri a lui Fatih Terim. „Împăratul” insistă pentru aducerea internaţionalului român la noua sa echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La o săptămâna după ce a preluat-o pe Panathinaikos, Fatih Terim este pregătit să îşi aducă întăriri pentru a se lupta la titlu cu PAOK-ul lui Răzvan Lucescu. Antrenorul legendar, în vârstă de 70 de ani, l-a cerut conducătorilor clubului pe Moruţan.

Turcii anunţă lovitura pregătită de Olimpiu Moruţan

Fatih Terim a colaborat cu mijlocaşul român la Galatasaray. Chiar el a insistat pentru transferul lui Moruţan de la FCSB, în 2021, pentru 4.1 milioane de euro.

În vara anului trecut, Moruţan a ajuns la Ankaragucu pentru 3 milioane de euro. Are 2 goluri şi 2 pase decisive în această stagiune şi poate pleca în Grecia. Panathinaikos pregăteşte o primă ofertă.

Gigantul grec urmează să bată la uşa echipei din Capitală pentru starul român de 24 de ani, în această pauză competiţională„, anunţă turcii de la Fanatik.

Reclamă

După 15 etape, Răzvan Lucescu este lider în Grecia cu PAOK. Are 35 de puncte, cu unul mai mult decât principala urmăritoare Panathinaikos.

Olimpiu Moruţan e fanul celor de la FCSB în lupta la titlu: „E anul lor! Să fie puternici până la final”

Olimpiu Moruţan e fanul celor de la FCSB în lupta la titlu. Actualul jucător al celor de la Ankaragucu vrea ca fosta sa echipă să câştige titlul în Liga 1. FCSB a terminat anul 2023 pe primul loc în clasament, la 8 puncte în faţa rivalilor de la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Moruţan mizează că prietenii săi de la FCSB, Coman şi Olaru, vor aduce primul titlu după o pauză de 9 ani. Moruţan a jucat 3 ani la FCSB, între 2018 şi 2021.

Îmi doresc să câştige FCSB campionatul pentru că mai am colegi acolo, pe Coman, Olaru. Cred că anul acesta va fi anul lor. Eu zic că anul acesta sunt şanse mari să câştige, le ţin pumnii şi sper să fie puternici până la final„, a spus Olimpiu Moruţan.

Moruţan are în palmares o Cupă a României, câştigată cu FCSB în 2020.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:17 Veste uriaşă pentru Simona Halep! Anunţul primit cu două luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 20:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia şi Germania – Suedia încep la 21:20 19:50 LIVE TEXTFarul – Universitatea Craiova 0-0. Ultima şansă pentru echipa lui Gică Hagi la cupele europene 19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident 19:21 Iga Swiatek s-a calificat în sferturile de finală la Roma. Naomi Osaka, OUT 18:44 Ora de start a meciului dintre Simona Halep – McCartney Kessler, de la WTA 125 Trophee Clarins 18:40 „Revoluţie” în lotul lui CSA Steaua, după un sezon ratat! Un singur jucător mai are contract cu „militarii” 18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” 17:54 Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi”, la 35 de ani Vezi toate știrile
Citește și