Închide meniul

Turcii anunţă lovitura pregătită de Olimpiu Moruţan! Antrenorul uriaş care insistă pentru mijlocaşul român

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2024, 12:51

Turcii anunţă lovitura pregătită de Olimpiu Moruţan! Antrenorul uriaş care insistă pentru mijlocaşul român

Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut "gestul secolului" cu Galatasaray

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci la Ankaragucu/ Twitter Ankaragucu

Turcii anunţă lovitura pregătită de Olimpiu Moruţan. Fostul jucător al FCSB-ului este pe lista de transferuri a lui Fatih Terim. „Împăratul” insistă pentru aducerea internaţionalului român la noua sa echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La o săptămâna după ce a preluat-o pe Panathinaikos, Fatih Terim este pregătit să îşi aducă întăriri pentru a se lupta la titlu cu PAOK-ul lui Răzvan Lucescu. Antrenorul legendar, în vârstă de 70 de ani, l-a cerut conducătorilor clubului pe Moruţan.

Turcii anunţă lovitura pregătită de Olimpiu Moruţan

Fatih Terim a colaborat cu mijlocaşul român la Galatasaray. Chiar el a insistat pentru transferul lui Moruţan de la FCSB, în 2021, pentru 4.1 milioane de euro.

În vara anului trecut, Moruţan a ajuns la Ankaragucu pentru 3 milioane de euro. Are 2 goluri şi 2 pase decisive în această stagiune şi poate pleca în Grecia. Panathinaikos pregăteşte o primă ofertă.

Gigantul grec urmează să bată la uşa echipei din Capitală pentru starul român de 24 de ani, în această pauză competiţională„, anunţă turcii de la Fanatik.

Reclamă

După 15 etape, Răzvan Lucescu este lider în Grecia cu PAOK. Are 35 de puncte, cu unul mai mult decât principala urmăritoare Panathinaikos.

Olimpiu Moruţan e fanul celor de la FCSB în lupta la titlu: „E anul lor! Să fie puternici până la final”

Olimpiu Moruţan e fanul celor de la FCSB în lupta la titlu. Actualul jucător al celor de la Ankaragucu vrea ca fosta sa echipă să câştige titlul în Liga 1. FCSB a terminat anul 2023 pe primul loc în clasament, la 8 puncte în faţa rivalilor de la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Moruţan mizează că prietenii săi de la FCSB, Coman şi Olaru, vor aduce primul titlu după o pauză de 9 ani. Moruţan a jucat 3 ani la FCSB, între 2018 şi 2021.

Îmi doresc să câştige FCSB campionatul pentru că mai am colegi acolo, pe Coman, Olaru. Cred că anul acesta va fi anul lor. Eu zic că anul acesta sunt şanse mari să câştige, le ţin pumnii şi sper să fie puternici până la final„, a spus Olimpiu Moruţan.

Moruţan are în palmares o Cupă a României, câştigată cu FCSB în 2020.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și