Închide meniul

Marius Șumudică a fost internat în spital. Care este starea de sănătate a tehnicianului de la Gaziantep

Alex Ioniță Publicat: 8 ianuarie 2024, 14:07

Reclamă
Marius Șumudică a fost internat în spital. Care este starea de sănătate a tehnicianului de la Gaziantep

Marius Şumudică, eşec dramatic cu Galatasaray

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Hepta

Turcii au anunțat că Marius Șumudică a fost internat în spital. Vestea a fost dezvăluită chiar de oficialii celor de la Gaziantep, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul român s-a simțit rău încă de la întoarcerea în țară și a aflat, în cele din urmă, că a fost infectat cu virusul Covid-19. Chiar dacă în trecut a anunțat că se simte mai bine, acum a fost internat într-un spital din Turcia.

Marius Șumudică a fost internat în spital. Anunțul făcut de oficialii lui Gaziantep

Prin intermediul unei postări pe contul oficial de Facebook, oficialii clubului turc au anunțat faptul că „Șumi” s-a întors în Turcia și a fost nevoit să fie internat într-un spital. Totuși, aceștia au anunțat faptul că starea de sănătate a românului se îmbunătățește și că este așteptat, cât de curând, la antrenamentele echipei.

„Antrenorul nostru, Marius Șumudică, s-a întors în orașul nostru după, săptămâna trecută, s-a simțit rău. Acesta a fost tratat în continuare, dar s-a decis ca acesta să își continue tratamentul la spitalul Sani Konguglu. În prezent, starea de sănătate a acestuia se îmbunătățește.

Ne dorim ca antrenorul nostru, Marius Șumudică, să se facă bine cât de curând și să revină la echipă cât mai repede!”, a fost anunțul turcilor.

Reclamă

De asemenea, publicația Gazispor a publicat o fotografie cu „Șumi” de pe patul de spital. Tot turcii anunță faptul că românul a fost luat cu ambulanța direct de la baza de pregătire a clubului și a fost transportat la spital.

Următorul meci al echipei pregătite de Marius Șumudică este programat pe data de 10 ianuarie. Atunci, Gaziantep se va deplasa pe terenul celor de la Hatayspor, într-o partidă care contează pentru etapa cu numărul 19 a sezonului din Turcia.

În momentul de față, formația lui „Șumi” este pe locul al 14-lea în clasament, cu 20 de puncte obținute după cele 18 etape.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică a răbufnit după ce echipa sa a fost egalată

Marius Şumudică a avut un discurs dur şi a spus că nu poate accepta ca echipa sa să fie egalată, după ce a condus cu 2-0. Mai mult, Şumudică a spus că echipa sa trebuia să „rupă jocul” la scorul de 2-0.

”Nici nu știu ce să spun. Pentru a doua oară facem cadou niște puncte. Am luat două goluri în trei minute. Nu vreau să spun prea multe pentru că sunt la cald, dar nu pot accepta așa ceva. 

Am zis că prima dată a fost un accident, dar când se întâmplă a doua oară, nu pot accepta. Trebuie să mergem mai departe. Trebuie s-o spun, a fost un cartonaș roșu pentru ei, însă nu e o scuză.

Când ai 2-0, trebuie să rupi jocul. Când am venit, echipa asta nu avea niciun punct, acum avem 20 de puncte. Cred că toată lumea era fericită dacă spuneam că vom avea 20 de puncte în acest moment”, a spus Marius Şumudică la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 Vezi toate știrile
Citește și