Închide meniul

Marius Șumudică a fost internat în spital. Care este starea de sănătate a tehnicianului de la Gaziantep

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 8 ianuarie 2024, 14:07

Marius Șumudică a fost internat în spital. Care este starea de sănătate a tehnicianului de la Gaziantep

Marius Şumudică, eşec dramatic cu Galatasaray

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Hepta

Turcii au anunțat că Marius Șumudică a fost internat în spital. Vestea a fost dezvăluită chiar de oficialii celor de la Gaziantep, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul român s-a simțit rău încă de la întoarcerea în țară și a aflat, în cele din urmă, că a fost infectat cu virusul Covid-19. Chiar dacă în trecut a anunțat că se simte mai bine, acum a fost internat într-un spital din Turcia.

Marius Șumudică a fost internat în spital. Anunțul făcut de oficialii lui Gaziantep

Prin intermediul unei postări pe contul oficial de Facebook, oficialii clubului turc au anunțat faptul că „Șumi” s-a întors în Turcia și a fost nevoit să fie internat într-un spital. Totuși, aceștia au anunțat faptul că starea de sănătate a românului se îmbunătățește și că este așteptat, cât de curând, la antrenamentele echipei.

„Antrenorul nostru, Marius Șumudică, s-a întors în orașul nostru după, săptămâna trecută, s-a simțit rău. Acesta a fost tratat în continuare, dar s-a decis ca acesta să își continue tratamentul la spitalul Sani Konguglu. În prezent, starea de sănătate a acestuia se îmbunătățește.

Ne dorim ca antrenorul nostru, Marius Șumudică, să se facă bine cât de curând și să revină la echipă cât mai repede!”, a fost anunțul turcilor.

Reclamă

De asemenea, publicația Gazispor a publicat o fotografie cu „Șumi” de pe patul de spital. Tot turcii anunță faptul că românul a fost luat cu ambulanța direct de la baza de pregătire a clubului și a fost transportat la spital.

Următorul meci al echipei pregătite de Marius Șumudică este programat pe data de 10 ianuarie. Atunci, Gaziantep se va deplasa pe terenul celor de la Hatayspor, într-o partidă care contează pentru etapa cu numărul 19 a sezonului din Turcia.

În momentul de față, formația lui „Șumi” este pe locul al 14-lea în clasament, cu 20 de puncte obținute după cele 18 etape.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică a răbufnit după ce echipa sa a fost egalată

Marius Şumudică a avut un discurs dur şi a spus că nu poate accepta ca echipa sa să fie egalată, după ce a condus cu 2-0. Mai mult, Şumudică a spus că echipa sa trebuia să „rupă jocul” la scorul de 2-0.

”Nici nu știu ce să spun. Pentru a doua oară facem cadou niște puncte. Am luat două goluri în trei minute. Nu vreau să spun prea multe pentru că sunt la cald, dar nu pot accepta așa ceva. 

Am zis că prima dată a fost un accident, dar când se întâmplă a doua oară, nu pot accepta. Trebuie să mergem mai departe. Trebuie s-o spun, a fost un cartonaș roșu pentru ei, însă nu e o scuză.

Când ai 2-0, trebuie să rupi jocul. Când am venit, echipa asta nu avea niciun punct, acum avem 20 de puncte. Cred că toată lumea era fericită dacă spuneam că vom avea 20 de puncte în acest moment”, a spus Marius Şumudică la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute Vezi toate știrile
Citește și