Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este unica femeie care l-a făcut bunic pe Ion Țiriac. Motivul pentru care miliardarul se descrie „mediocru”

Publicat: 9 ianuarie 2024, 12:31

Reclamă
Cât de frumoasă este unica femeie care l-a făcut bunic pe Ion Țiriac. Motivul pentru care miliardarul se descrie „mediocru”

Cât de frumoasă este unica femeie care l-a făcut bunic pe Ion Țiriac

Ileana Lazariuc și Ion Țiriac / Colaj Instagram

Se știe cât de frumoasă este unica femeie care l-a făcut bunic pe Ion Țiriac. Fostul mare jucător de tenis va împlini 85 de ani în luna mai și are motive de bucurie. Miliardarul român are trei copii, dar și doi nepoți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, cu Erika Braedt. Cei doi și-au unit destinele în 1963, dar căsnicia lor n-avea să dureze mult timp. Au divorțat după numai doi ani. Și fiul său, Ion Alexandru Țiriac, a trecut printr-o despărțire dureroasă.

Cât de frumoasă este unica femeie care l-a făcut bunic pe Ion Țiriac

Fiul cel mare al lui Ion Țiriac a fost căsătorit timp de 17 ani cu Ileana Lazariuc. Aceștia au divorţat, în mare secret, în 2017. Cei doi au rămas în relaţii bune, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună: Alexandru Țiriac şi Nicholas Noah.

Fost fotomodel, Ileana Lazariuc este de o frumusețe rară (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). În vârstă de 41 de ani, ea este singura femeia care i-a îndeplinit lui Ion Țiriac visul de a devenit bunic.

Întrebat despre rolul de bunic, miliardarul român a avut o reacție total surprinzătoare. A amintit de faptul că, din cauza afacerilor, nu a putut sta atât cât își dorea alături de nepoții săi.

Reclamă

(Sunteţi un bunic bun?) Cred că sînt un tată şi un bunic mediocru. Eu nu am lucrat cu program 8-16, ca să mai am timp de viaţa mea, eu muncesc şi acum 26 de ore pe zi. Dar încerc să mă împart cît pot cu ăia mici, care sînt senzaţionali„, spunea Ion Țiriac într-un interviu acordat pentru gsp.ro.

După despărţirea de fiul lui Ion Ţiriac, Ileana Lazariuc a devenit o persoană extrem de discretă. Nu s-a recăsătorit. Mai mult, a postat pe Insta Story o fotografie din vremea în care forma un cuplu cu Ion Alexandru.

Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește, a spus el, lumina soarelui te prinde mai bine din unghiul acela„, a scris Ileana Lazariuc. Reacția fostului ei soț a fost imediată. ,Am vrut să prind apusul în părul tău„, i-a răspuns Ion Alexandru Țiriac.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, fiul lui Ion Țiriac ar fi într-o relație cu Sorana Cîrstea. Cei doi au evitat să vorbească despre subiect și să confirme informația.

Ion Ţiriac a surprins pe toată lumea cu modul în care îşi împarte averea

Averea lui Ion Țiriac este estimată de Forbes, la începutul acestui an, la 2.1 miliarde de dolari. Este depășit în topul bogaților României numai de Daniel Dineș.

Ion Ţiriac are, în total, 3 copii: Ion Ion Ţiriac, Karim Mihai Ţiriac şi Ioana Natalia Ţiriac. El le mărturisea jurnaliştilor italieni că, deşi are 3 copii legitimi, consideră că are, în total, 33 de copii şi că îşi va împărţi averea în 33 de părţi legale. Și-a făcut deja testamentul.

Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă”, le-a declarat Ion Țiriac jurnaliștilor italieni de la rosario3.com.

Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilităţi”, mai adăuga omul de afaceri român.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:19 Dan Şucu a decis cine va fi noul preşedinte al Rapidului! Surpriză de proporţii pregătită după înlăturarea lui Daniel Niculae 18:11 „Ferguson, stai liniştit că nu-l iei nici cu 5 milioane de euro!” Adrian Mititelu, ironie devastatoare pentru Gigi Becali 17:53 LIVE VIDEOCanada – Cehia şi Letonia – SUA sunt ACUM în AntenaPLAY. Finlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia, de la 21:20 17:52 Daniel Opriţa s-a înţeles cu şefii lui CSA Steaua şi a semnat! „Revoluţie” la echipa din Ghencea 17:23 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a plecat de la Farul! Anunţul oficial făcut 17:09 Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, live în AntenaPLAY 16:59 „Rugați-vă sa aibă ofertă Charalambous!” Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică: „Vezi că poate nu te mai iau la FCSB” 16:56 Gareth Southgate a anunţat lotul preliminar al Angliei pentru EURO 2024! Starurile care lipsesc de pe listă 16:11 Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024 (30 mai – 3 iunie, AntenaPLAY) 16:00 Catanzaro – Cremonese, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY, de la 21:30! Duel în play-off-ul de promovare în Serie A Vezi toate știrile
Citește și