Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali a anunţat care este singurul jucător de 10 milioane de euro de la FCSB: „Cine e deştept, îl ia!”

Viviana Moraru Publicat: 9 ianuarie 2024, 14:56

Reclamă
Gigi Becali a anunţat care este singurul jucător de 10 milioane de euro de la FCSB: „Cine e deştept, îl ia!

FCSB, ofensivă totală în derby-ul cu Universitatea Craiova

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gigi Becali a anunţat care este singurul jucător de 10 milioane de euro de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că Florinel Coman valorează această sumă, însă clauza sa este de doar cinci milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman este una dintre vedetele lui Gigi Becali de la FCSB. „Mbappe de România” a marcat zece goluri în acest sezon, în cele 23 de meciuri bifate, în toate competiţiile.

Gigi Becali a anunţat care este singurul jucător de 10 milioane de euro de la FCSB

Gigi Becali a transmis faptul că Florinel Coman valorează zece milioane de euro, dată fiind forma sa din acest sezon. Patronul de la FCSB i-a stabilit şi clauza extremei roş-albaştrilor, de cinci milioane de euro.

De asemenea, Gigi Becali s-a mai declarat convins de faptul că cine oferă cele cinci milioane de euro în schimbul lui Florinel Coman, va da lovitura.

„Acum nu am un jucător de 10 milioane de euro. E Coman de 10, dar are clauză de 5 milioane de euro. Cine e deştept, îl ia”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu pentru AntenaSport.

Reclamă

Pe lângă cele zece goluri marcate la FCSB, în acest sezon, Florinel Coman a mai reuşit şi nouă pase decisive. Extrema de 25 de ani se află acum în cantonament în Antalya, alături de restul lotului roş-albaştrilor, în vederea pregătirii părţii a doua a sezonului de Liga 1.

Florinel Coman, sfătuit să plece de urgență de la FCSB

Florinel Coman este sfătuit să plece de urgență de la FCSB. Chiar fostul căpitan al roș-albaștrilor, Florin Tănase, i-a transmis să nu mai stea pe gânduri dacă primește vreo ofertă în această iarnă.

„Mbappe” Coman are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro. Atacantul în vârstă de 25 de ani este unul dintre cei mai în formă jucători din Liga 1. În 19 meciuri din această stagiune a înscris 9 goluri și a oferit 8 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Tănase îl așteaptă pe starul lui Gigi Becali la arabi. El a plecat în vara anului trecut de la vicecampioana României. Al-Jazira îi achita atunci clauza de reziliere de 3 milioane de euro.

”(Reporter: Îl aştepţi pe Coman în zona arabă?) Da, de ce nu? Sper să facă și el pasul la o echipă în străinătate, pentru că merită.

Să plece cu primul tren (n.r. dacă ar trebui ca Florinel Coman să plece acum sau să aștepte până după EURO 2024), nu știi dacă mai vine. Eu asta l-aș sfătui”, a declarat Florin Tănase pe aeroport.

Florinel Coman a fost titular în ultimul meci al României din preliminariile pentru EURO 2024. A sărbătorit pe teren victoria cu Elveția, de pe Arena Națională, care i-a asigurat României calificarea de pe primul loc.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:55 LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” Vezi toate știrile
Citește și