Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali a anunţat care este singurul jucător de 10 milioane de euro de la FCSB: „Cine e deştept, îl ia!”

Viviana Moraru Publicat: 9 ianuarie 2024, 14:56

Reclamă
Gigi Becali a anunţat care este singurul jucător de 10 milioane de euro de la FCSB: „Cine e deştept, îl ia!

FCSB, ofensivă totală în derby-ul cu Universitatea Craiova

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gigi Becali a anunţat care este singurul jucător de 10 milioane de euro de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că Florinel Coman valorează această sumă, însă clauza sa este de doar cinci milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman este una dintre vedetele lui Gigi Becali de la FCSB. „Mbappe de România” a marcat zece goluri în acest sezon, în cele 23 de meciuri bifate, în toate competiţiile.

Gigi Becali a anunţat care este singurul jucător de 10 milioane de euro de la FCSB

Gigi Becali a transmis faptul că Florinel Coman valorează zece milioane de euro, dată fiind forma sa din acest sezon. Patronul de la FCSB i-a stabilit şi clauza extremei roş-albaştrilor, de cinci milioane de euro.

De asemenea, Gigi Becali s-a mai declarat convins de faptul că cine oferă cele cinci milioane de euro în schimbul lui Florinel Coman, va da lovitura.

„Acum nu am un jucător de 10 milioane de euro. E Coman de 10, dar are clauză de 5 milioane de euro. Cine e deştept, îl ia”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu pentru AntenaSport.

Reclamă

Pe lângă cele zece goluri marcate la FCSB, în acest sezon, Florinel Coman a mai reuşit şi nouă pase decisive. Extrema de 25 de ani se află acum în cantonament în Antalya, alături de restul lotului roş-albaştrilor, în vederea pregătirii părţii a doua a sezonului de Liga 1.

Florinel Coman, sfătuit să plece de urgență de la FCSB

Florinel Coman este sfătuit să plece de urgență de la FCSB. Chiar fostul căpitan al roș-albaștrilor, Florin Tănase, i-a transmis să nu mai stea pe gânduri dacă primește vreo ofertă în această iarnă.

„Mbappe” Coman are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro. Atacantul în vârstă de 25 de ani este unul dintre cei mai în formă jucători din Liga 1. În 19 meciuri din această stagiune a înscris 9 goluri și a oferit 8 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Tănase îl așteaptă pe starul lui Gigi Becali la arabi. El a plecat în vara anului trecut de la vicecampioana României. Al-Jazira îi achita atunci clauza de reziliere de 3 milioane de euro.

”(Reporter: Îl aştepţi pe Coman în zona arabă?) Da, de ce nu? Sper să facă și el pasul la o echipă în străinătate, pentru că merită.

Să plece cu primul tren (n.r. dacă ar trebui ca Florinel Coman să plece acum sau să aștepte până după EURO 2024), nu știi dacă mai vine. Eu asta l-aș sfătui”, a declarat Florin Tănase pe aeroport.

Florinel Coman a fost titular în ultimul meci al României din preliminariile pentru EURO 2024. A sărbătorit pe teren victoria cu Elveția, de pe Arena Națională, care i-a asigurat României calificarea de pe primul loc.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și